بررسی اسناد بازی ۸ تایی /مظلومی و کارو اصلا در استقلال نبودند که به پرسپولیس گل بزنند!
استقلالی ها جنگ تازه ای را با پرسپولیسی ها شروع کرده اند. نزدیک به دو هفته قبل علی فتح الله زاده مدیرعامل سابق استقلال گفت مدرک رو می کند که این تیم به پرسپولیس ۸ گل زده است. پس از آن سایت های نزدیک به استقلالی ها، بریده های از جراید قدیمی را منتشر کردند که نشان می داد استقلال با چنین نتیجه ای قرمزها را شکست داده است. انتشار این بریده جراید در روزهای اخیر سر و صدای زیادی به راه انداخته است. حتی علی جباری پیشکسوت باشگاه استقلال در مصاحبه ای با خبرآنلاین گفت: «این بازی حقیقت دارد و ما ۸ گل به همین پرسپولیس زدیم. مثل پرسپولیسی ها کمبود نداریم وگرنه درباره این بازی ۸ تایی در این سال ها زیاد حرف می زدیم.»
ولی از همان ابتدا همه چیز مشکوک بود. اینکه چطور ممکن است استقلالی ها ۸ گل به پرسپولیس زده باشند و از سال ۱۳۵۴ تا به حال یک کلمه هم درباره اش حرف نزده باشند. بریده جرایدی هم که از بازی منتشر شد، کامل نبود و حتی سند ها با هم نمی خواندند. مثلا گزارش بازی از دو روزنامه ورزشی منتشر شد که اولا تاریخ بازی در گزارش متفاوت بود و دوما، هر کدام نام ورزشگاه و نام گلزنان را به شکل متفاوتی نوشته بودند. از همان ابتدا مشخص بود نمی تواند به این بریده جراید اطمینان کرد.
استقلالی ها اما می گویند ۸ گل استقلال را علی جباری(۲ گل)، غلامحسین مظلومی(۲ گل)، بیوک جدی کار(۲ گل)، کارو حق وردیان و یک بازیکنی که ناشناس است، به ثمر رسانده اند. اما همین لیست گلزنان هم کم ابهام ندارد. یک کنکاش ساده نشان می دهد غلامحسین مظلومی و کارو حق وردیان در آن زمان اصلا در استقلال حضور نداشتند. در سال ۱۳۴۵ مظلومی ۱۷ ساله بود و در تیم صنفت نفت بازی می کرد. او تازه در سال ۱۳۴۷ به جمع استقلالی ها ملحق شد پس عملا نمی توانسته در بازی حضور داشته باشد و تازه دو گل برای استقلال بزند!
کارو حق وردیان دیگر گلزن این مسابقه هم در سال ۱۳۴۵ نوزده ساله بود و اصلا در استقلال حضور نداشت. حق وردیان تازه در سال ۱۳۴۷ و در سن ۲۱ سالگی به استقلال پیوست. در سال ۱۳۴۵ حق وردیان در تیم آرارات بازی می کرد پس او هم نمی توانسته در دیدار حضور داشته باشد.
پرسپولیسی ها که می گوید به طور کامل این بازی جعلی است و با استناد به اطلاعات غلطی که در بریده جرایده وجود دارد، هم برگزاری بازی را رد می کنند و هم این نوشته ها را. آنها پربیراه هم نمی گویند چراکه مثلا در دو تکه روزنامه ای که منتشر شده، در یکی ذکر شده بازی در ورزشگاه آریا مهر برگزار شده(این ورزشگاه سال ۱۳۵۳ تازه تاسیس شد) و در دیگری نوشته شده محل برگزاری بازی ورزشگاه شهید شیرودی که در آن سال ها کودکی بیش نبوده و هنوز به جنگ نرفته بود تا شهید شود.
درباره خود روزنامه هم بحث است. عده ای می گویند گزارش منتشر شده مربوط به روزنامه دنیای ورزش است اما این نشریه تازه از سال ۱۳۴۹ منتشر شد و روی کیوسک رفت.
بی شک استقلالی ها اگر روی برگزاری این بازی و برد ۸ بر صفر تاکید دارند، باید مدارک محکم تری را رو کنند. البته یکی مثل مسعود معینی پیشکسوت باشگاه استقلال که فتح الله زاده او را شاهد گرفته بود، در مصاحبه ای به تکذیب این مسئله پرداخت و حتی از مدیرعامل سابق استقلال تکذیب کرد.
نظر کاربران را اینجا ببینید. ( تعداد نظرات: ۱۹ )