۳۷
۰
۳

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک: با ژیان نمی‌شود بنز را گرفت

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک بعد از مقام هفتمی مهدی الفتی در فینال پرش خرک المپیک ۲۰۲۴ پاریس گفت: با شرایطی که ما داریم، نتیجه‌ای که الفتی گرفته، فوق‌العاده است.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری تسنیم از پاریس، رضا خیرخواه سرمربی تیم ملی ژیمناستیک بعد از پایان کار مهدی الفتی در فینال پرش خرک در المپیک ۲۰۲۴ پاریس گفت: مهدی بعد از ۶۰ سال توانست ژیمناستیک ایران را صاحب سهمیه المپیک کند و از آن مهمتر به جمع هشت نفر برتر دنیا هم رسیده است. این نتیجه بسیار خوبی است ‌و نباید راحت از کنارش بگذریم.

وی افزود: ما نباید از الفتی بیشتر از این انتظار داشته باشیم. شما به این توجه کنید که او چطور و با چه وسایلی تمرین کرده ‌و حالا در پاریس با چه تجهیزاتی مسابقه داد. ما در ایران یک ست کامل وسیله استاندارد نداریم و با این وضعیت به نظرم همین که الفتی خودش را تا اینجا بالا کشیده، اتفاق فوق‌العاده‌ای است. هر کدام از قهرمانانی که الفتی با آنها مسابقه داد، تجربه دو یا سه المپیک را داشتند و همچنین چند ماه پیش از المپیک در بهترین کمپ‌ها با بهترین تجهیزات تمرین کرده‌اند.

خیرخواه ادامه داد: الفتی فقط در بخش کنترل ضعیف عمل کرد و این هم به خاطر این است که در کشور تشک استاندارد نداریم.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک ایران گفت: من از عملکرد مهدی الفتی خیلی راضی‌ام. مدالی که او در بازی‌های آسیایی گرفت و مسیری که تا فینال المپیک طی کرد، به خوبی نشان می‌دهد که چقدر تلاش کرده است. البته نمی‌گویم سطح توقعات ما باید همین حد باشد. حتماً باید از این مرحله هم عبور کنیم و‌ برسیم به جایی که درباره مدال حرف بزنیم، اما لازمه این کار در اختیار داشتن تجهیزات است.

وی عنوان کرد: من نمی‌خواهم بهانه بیاورم، اما تجهیزات در ژیمناستیک مهم‌ترین حرف را می‌زند. ضمن اینکه این اولین باری است که مهدی در چنین سالنی با چنین حریفانی مسابقه داد. من که مربی بودم، تحت تاثیر قرار گرفتم، چه برسد به الفتی که سن و سال کمی دارد.

سرمربی تیم ملی ژیمناستیک با اشاره به اشتباهی که رخ داد و باعث شد مهدی احمدکهنی المپیک را از دست بدهد، گفت: ما باید دو نماینده در فینال می‌داشتیم. احمدکهنی شانس مدال داشت و اگر در زمان فدراسیون قبل اشتباه صورت نمی‌گرفت، او امروز در فینال بود. خیلی از مربیان و‌ ورزشکاران اینجا سراغش را گرفتند و تاکید می‌کردند که احمدکهنی شانس کسب مدال دارد.

خیرخواه در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: این رقابت به این معناست که با ژیان بخواهیم بنز را بگیریم. ما تلاش می‌کنیم ‌و برای هدف‌های بالاتر می‌جنگیم. ما نمی‌ایستیم و ناامید نمی‌شویم، اما شرایط هم باید فراهم باشد.

نظر کاربران را اینجا ببینید. ( تعداد نظرات: ۱ )
← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.

با درود به شما همراهان عزیز! قصد داریم در طول تعطیلات لیگ، تغییراتی در سایت ایجاد کنیم که بخش نخست آن در حال حاضر فعال شده است. در این مرحله، دریافت نظرات شما و رفع مشکلات احتمالی برای ما بسیار مهم است. لطفاً در صورت امکان از طریق واتساپ (00447512109091) به ما پیام بدهید تا چند دقیقه وقت‌تان را بگیریم و نظرتان را جویا شویم. به‌ویژه اگر با مشکلی در استفاده از فوتبالی‌ترین روبرو هستید، ممنون می‌شویم اگر همین الان ما را مطلع‌کنید. 🙏⚽🚀

باشگاه استقلال بعد از کلی انتظار و بلاتکلیفی، بالاخره سرمربی فصل بعدش رو انتخاب کرده و قراره ظرف چند روز آینده رسماً از بازگشت آقای ریکاردو ساپینتو رونمایی کنه. ظاهراً ماجرای اومدن فابیو کاریله برزیلی هم به‌خاطر مخالفت شدید هوادارا و هیئت مدیره کنسل شده که خب احتمالاً تصمیم عاقلانه‌ای بوده؛ دم‌شون گرم که هوای دل ما رو داشتن!

حالا مدیرای استقلال هم معطل نکردن و خیلی خوب رفتن سراغ تقویت رسمی تیم. اول از همه عارف آقاسی، مدافع ملی‌پوش تراکتور رو جذب کردن و بعدش هم امیرمحمد رزاقی‌نیا، هافبک جوون و آینده‌دار گل‌گهر رو آوردن که معلومه حسابی به فکر آینده هستن. علاوه بر این، مذاکرات با محمدجواد حسین‌نژاد هافبک تیم دینامو ماخاچ قلعه روسیه هم به نتیجه قطعی رسیده و قراره به‌زودی پیراهن آبی به تن کنه. سعید سحرخیزان، مهاجم اورنبورگ روسیه هم توافق اولیش انجام شده، ولی هنوز مدیرامون باید اون دو میلیون دلار ناقابل رو خرج کنن تا به‌طور قطعی آبی‌پوش بشه!

از طرف دیگه معاون حقوقی باشگاه رسماً اعلام کرده که قرارداد «دیدیه اندونگ»، بازیکن خارجیمون پابرجاست و فسخ نشده و این یعنی فصل بعد هم کاملاً در کنار ماست. راستی، سازمان لیگ هم اعلام کرده که استقلال به عنوان قهرمان جام حذفی، هشتم مرداد توی ورزشگاه نقش جهان اصفهان به مصاف تراکتور، قهرمان لیگ برتر میره تا توی دیدار سوپرجام یه جام دیگه هم به ویترینمون اضافه کنیم؛ دیگه از الان برای این بازی لحظه‌شماری می‌کنیم!

باشگاه پرسپولیس این چند روز حسابی تو بازار نقل‌وانتقالات فعال بوده و خیال ما رو راحت کرده؛ هم بازیکن‌های قدیمی و کاربلدی مثل محمدحسین کنعانی‌زادگان و امید عالیشاه رو تمدید کرده و هم چهره‌های جدیدی مثل تیوی بیفوما، امین کاظمیان، رضا شکاری، مجتبی فخریان، محمدحسین صادقی و پیام نیازمند رو به تیم اضافه کرده. تازه این پایان ماجرا نیست و باشگاه درخواست رسمی داده که لژیونرهای اهل فنی مثل شهریار مغانلو، مهدی قایدی، محمدجواد حسین‌نژاد و سعید سحرخیزان رو هم جذب کنه؛ خلاصه مربی‌های ما انگار برای فصل بعد حسابی آستین‌ها رو بالا زدن.

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه هم گفته مذاکرات برای جذب دو تا مدافع و یک هافبک خارجی با تأکید سرمربی تیم جدی شده و هفته بعد تموم می‌شه. راستی درباره شایعاتِ مشکلات مالیِ تیوی بیفوما هم خیلی قشنگ و شیک جواب داده که ماجرا مال بدهی‌های قبلی بوده و اصلاً ربطی به باشگاه نداره. از طرف دیگه، در مورد اوستون ارونوف، هافبک ازبک تیممون ظاهراً نگرانی‌های جدی وجود داره و گفته شده اگه وضع تمرین و انضباطش رو درست نکنه، باشگاه ممکنه قراردادش رو فسخ کنه.

اسماعیل کارتال هم برای آمادگیِ بیشتر تیم، درخواست یه اردوی خوب تو ترکیه رو داده که باشگاه هم داره کارهای نهایی رو براش انجام میده. ضمناً عیسی آل‌کثیر به خاطر اومدن مجتبی فخریان مجبور شده از لیست تیم کنار بره؛ ولی برخلاف شایعات موجود، پرسپولیس برنامه‌ای برای قرض دادن فخریان نداره و خود سرمربی مستقیماً درخواست کرده که بمونه. خلاصه فعلاً خبرها داغه و دل ما هوادارها هم گرم!

رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۳۰ ۳۸ ۶۸
۲ سپاهان ۳۰ ۲۷ ۶۰
۳ پرسپولیس ۳۰ ۲۲ ۶۰
۴ فولاد ۳۰ ۶ ۵۳
۵ گل‌گهر ۳۰ ۷ ۴۷
۶ ذوب‌آهن ۳۰ ۴ ۴۲
۷ ملوان ۳۰ ۰ ۳۹
۸ آلومینیوم ۳۰ ۳۵
۹ استقلال ۳۰ ۳۴
۱۰ چادرملو ۳۰ ۳۴
۱۱ خیبرخرم‌آباد ۳۰ ۳۳
۱۲ استقلال‌خوزستان ۳۰ -۱۱ ۳۱
۱۳ شمس‌آذر ۳۰ -۱۸ ۲۹
۱۴ مس‌رفسنجان ۳۰ -۱۴ ۲۸
۱۵ نساجی ۳۰ -۱۳ ۲۳
۱۶ هوادار ۳۰ -۳۱ ۲۲
Pos Team Played GD Points
1 Liverpool 38 45 84
2 Arsenal 38 35 74
3 Manchester City 38 28 71
4 Chelsea 38 21 69
5 Newcastle 38 21 66
6 Aston Villa 38 7 66
7 Nottingham Forest 38 12 65
8 Brighton 38 7 61
9 Bournemouth 38 12 56
10 Brentford 38 9 56
11 Fulham 38 0 54
12 Crystal Palace 38 0 53
13 Everton 38 -2 48
14 West Ham 38 -16 43
15 Manchester United 38 -10 42
16 Wolves 38 -15 42
17 Tottenham 38 -1 38
18 Leicester 38 -47 25
19 Ipswich 38 -46 22
20 Southampton 38 -60 12