مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب‌آهن با انتقاد از افزایش هزینه‌های سبزپوشان در دوران نکیسا، می‌گوید نظر حسابرس ادامه فعالیت باشگاه ذوب‌آهن در هاله‌ای از ابهام است.

مجتبی فریدونی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد ارزیابی صورت مالی عملکرد باشگاه ذوب‌آهن در سال مالی منتهی به ۳۱ خرداد ۱۴۰۳، اظهار داشت: وقتی زیان باشگاه از ۱۴ میلیارد تومان به ۱۵۵ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است و ۷۵ درصد بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه مصوبه هزینه شده، مشخص است که از نظر مالی در سال گذشته عملکرد خوبی وجود نداشته است.

وی در ادامه افزود: حسابرس در صورت مالی عنوان کرده که ادامه فعالیتباشگاه ذوب‌آهن در هاله‌ای از ابهام است. این باشگاه قبلاً هم اصطلاحاً صدوچهل‌ویکی بود (اشاره به بند مربوط به ورشکستگی در قانون تجارت)، حالا اوضاعش با این همه بدهی بدتر هم شد. پیش‌بینی‌ام افزایش میزان زیان انباشته در سال بعد است، چون میزان قراردادها و قیمت‌ها به طور کلی افزایش یافته و تورم سالیانه در آن تأثیرگذار است.

هیئت مدیره ذوب‌آهن زودتر باید تصمیم می‌گرفت مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب‌آهن تصریح کرد: هیئت مدیره باشگاه ذوب‌آهن قطعاً در این بدهی نقش داشته و صرف عدم موافقت با تصمیمات مدیرعامل کافی نیست. آنها باید زودتر تصمیم می‌گرفتند. طبق قانون تجارت مسئولیت اداره باشگاه با هیئت مدیره است.

پرداختی‌های ذوب‌آهن ۲ امضایی است فریدونی با اشاره به نقش هیئت مدیره در تصمیمات مالی - مدیریتی باشگاه ذوب‌آهن خاطر نشان کرد: تا آنجایی که من اطلاع دارم اکثر پرداختی‌ها در باشگاه ذوب‌آهن دو امضایی است. یعنی امضای مدیرعامل و عضو هیئت مدیره برای پرداختی نیاز است و اعضای هیئت مدیره از این موارد اطلاع دارند. بنابراین آنها صرفاً نمی‌توانند بگویند ما مخالف یکسری تصمیمات بودیم.

مشکل پرداختی تیم بسکتبال ذوب‌آهن وی راجع به اینکه دلیل عدم پرداختی به تیم بسکتبال بعد از ۱۶ هفته از آغاز مسابقات چیست، گفت: به فرض اینکه ادامه تیمداری بعد انصراف از فعالیت در لیگ برتر بسکتبال با مصوبه هیئت مدیره و قانونی باشد، باید پولی در باشگاه موجود باشد که تحویل آنها شود.

مدیران فوتبال ما با صورت‌های مالی و قانون تجارت بیگانه هستند مدیرعامل پیشین باشگاه ذوب‌آهن اظهار داشت: متأسفانه بسیاری از مدیران و اعضای هیئت مدیره در فوتبال ما با صورت‌های مالی و قانون تجارت بیگانه هستند. حتی در یکی از بندهای قانون سقف بودجه فدراسیون گفته شده بود که مدیران باید در دوره آموزشی شرکت کنند، اما متأسفانه به جای برگزاری دوره آموزشی شش ماهه، به صورت نصف روز در فدراسیون فوتبال این دوره برگزار شد. مگر مسائل حقوقی، مالی و اداری مدیریت باشگاه در ایران در یک نیم روز قابل آموزش است؟

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.