تیم ملی فوتبال مراکش در بیست‌ودومین دوره جام جهانی در اندیشه صعود به مرحله حذفی پس از ۳۶ سال خواهد بود.

تیم ملی فوتبال مراکش در بیست‌ودومین دوره جام جهانی در اندیشه صعود به مرحله حذفی پس از ۳۶ سال خواهد بود. به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتبال مراکش که در حال حاضر در رده بیست‌ودوم رده‌بندی فیفا قرار دارد، ششمین حضورش در مسابقات جام جهانی را تجربه خواهد کرد.این تیم آفریقایی که اولین حضورش در تاریخ این رقابت‌ها به جام جهانی ۱۹۷۰ مکزیک بازمی‌گردد، در جام‌های جهانی ۱۹۸۶ مکزیک، ۱۹۹۴ آمریکا، ۱۹۹۸ فرانسه و ۲۰۱۸ روسیه حضور داشته اما به غیر از جام جهانی ۱۹۸۶ که به مرحله یک‌هشتم نهایی صعود کرد - و این بهترین عملکرد این تیم در تاریخ این رقابت‌ها بوده - دیگر هرگز موفق به صعود از مرحله گروهی نشده است.

الرکراکی و موقعیتی که به او هدیه شد

سرمربی تیم ملی فوتبال مراکش در جام جهانی ولید الرکراکی ۴۷ ساله خواهد بود؛ کسی که در ماه آگوست ۲۰۲۲ در پی اخراج وحید حلیل‌هودزیچ به عنوان سرمربی جدید این تیم آفریقایی معرفی شد. حلیل‌هودزیچ موفق شد مراکش را به جام جهانی برساند اما اختلاف او با رئیس فدراسیون فوتبال مراکش سبب شد تا طرفین در فاصله سه ماه مانده به آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ قطر با یکدیگر قطع همکاری کنند، درست همان اتفاقی که برای دراگان اسکوچیچ در تیم ملی فوتبال ایران افتاد و کارلوس کی‌روش جایگزینش شد.

الرکراکی که سابقه هدایت تیم های الدحیل قطر و الوداد مراکش را در کارنامه مربیگری‌اش دارد، حالا به دنبال اثبات خود به عنوان سرمربی تیم ملی مراکش در گروه F جام بیست‌ودوم و در مصاف با تیم‌های بلژیک، کرواسی و کانادا خواهد بود.

صعود مقتدرانه شیرهای اطلس به جام جهانی

مراکش در مرحله انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر در منطقه آفریقا عملکرد فوق‌العاده‌ای را با سرمربیگری حلیل‌هودزیچ از خود ارائه داد و هر ۶ بازی خود در مرحله گروهی را با برد به پایان رساند و ضمن به ثمر رساندن ۲۰ گل، تنها یک گل دریافت کرد. در مرحله پایانی انتخابی جام جهانی در قاره آفریقا یا همان مرحله پلی‌آف، شیرهای اطلس به مصاف کنگو رفتند و پس از تساوی یک - یک خارج از خانه، در بازی برگشت با نتیجه ۴ بر یک کنگو را در شهر کازابلانکا شکست دادند و در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با برتری ۵ بر ۲ جواز حضور در مرحله پایانی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر را گرفتند.

حسرت ۳۶ ساله و مچ‌اندازی با دو غول

مراکشی‌ها ۳۶ سال است که موفق به صعود از مرحله گروهی نشده‌اند و خب طبیعتا این هدفی است که باید در این جام جهانی برای رسیدن به آن تلاش کنند اما در این راه یک مشکل اساسی برای الرکراکی و تیمش وجود دارد؛ همگروهی با دو غول مدعی به نام‌های بلژیک و کرواسی که بخت‌های اصلی صعود از گروه F محسوب می‌شوند.

اشرف حکیمی؛ ستاره‌ای خوشنام

ترکیب تیم ملی فوتبال مراکش مملو از استعدادهایی است که در لیگ‌های معتبر اروپا بازی می‌کنند اما ستاره این تیم بدون شک اشرف حکیمی است که در سال‌های اخیر توانمندی و کیفیت بالای خود را در تیم‌های باشگاهی بوروسیا دورتموند، اینتر و پاری‌سن‌ژرمن به نمایش گذاشته است. این دفاع راست که علاقه زیادی هم برای شرکت در کارهای هجومی دارد، در تاریخ ۱۱ اکتبر ۲۰۱۶ و در برتری ۴ بر صفر مراکش مقابل کانادا اولین بازی ملی‌اش را انجام داد و در ادامه اولین حضورش در جام جهانی را با این تیم مراکشی در سال ۲۰۱۸ به ثبت رساند، جایی که شیرهای اطلس در گروه B در جایگاه چهارم به کار خود پایان دادند و از صعود بازماندند.

مدافع فعلی پاری‌سن‌ژرمن که حالا باتجربه‌تر شده، می‌تواند به کمک بازیکنانی همچون نصیر مزراوی، حکیم زیاش، سفیان بوفال، یوسف النصیری نتایج بهتری را برای مراکش در قطر رقم بزنند و تلاش خواهند کرد تا این تیم را پس از ۳۶ سال به مرحله یک‌هشتم نهایی برسانند.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.