کاربر عزیز فوتبالی‌ترین، به کمک شما نیازمندیم!

ما برای یک پروژه‌ی مرتبط با فوتبال، شدیداً نیازمند کسب بازخورد از گروهی از کاربران فوتبال‌دوست می‌باشیم. چنانچه تمایل دارید چند دقیقه‌ای از وقت‌تان را در اختیار ما قرار دهید، لطفاً از طریف «واتساپ» یا «تلگرام» برای شماره‌ی زیر یک پیام کوتاه ارسال‌کنید تا یکی از اعضای تیم فوتبالی‌ترین در اولین فرصت با شما تماس بگیرد. لطفاً همچنین کشور محل اقامت‌تان را به همراه زمان مناسب برای پاسخگویی برای‌مان بفرستید. پیشاپیش از همراهی و محبت شما سپاسگزاریم.

شماره‌ی تماس (واتساپ و تلگرام): 00447512109091

رئیس فیفا به ایران: به ممنوعیت حضور زنان در استادیوم‌ها پایان دهید.
سپ بلاتر، رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال (فیفا)، با «غیر قابل تحمل» توصیف کردن ممنوعیت حضور زنان در استادیوم‌های ایران، خواستار پایان این وضعیت شده است.

به گزارش روز جمعه، ۱۵ اسفند، خبرگزاری رویترز، آقای بلاتر در مقاله‌ای برای مجله هفتگی فیفا نوشته که در سال ۲۰۱۳ وقتی به ایران سفر کرد، تنها با «شور و شوق عظیم عمومی» نسبت به فوتبال مواجه نشده، بلکه «قوانینی که زنان را از حضور در ورزشگاه‌ها منع می‌کند» نیز دیده است.

رئیس فیفا افزوده که او در جریان ملاقات با حسن روحانی، رئیس جمهور ایران نیز این موضوع را مطرح کرده و گفته که «وضعیت غیر قابل تحمل» فعلی می‌تواند در «میان‌مدت تغییر کند».

به گفته سپ بلاتر، ممنوعیت ورود زنان به استادیوم‌ها پس از آن سفر نیز تغییر نکرد: «این وضعیت نمی‌تواند ادامه پیدا کند. من از حکومت ایران می‌خواهم که درهای استادیوم‌های کشور را بر روی زنان باز کند.»

زنان ایرانی مدتی پس از روی کار آمدن جمهوری اسلامی، از حضور در ورزشگاه‌ها به عنوان تماشاگر منع شدند.

درخواست رئیس فدراسیون بین‌المللی فوتبال از جمهوری اسلامی برای از میان برداشتن این ممنوعیت، چند روز پس از آن مطرح می‌شود که بیش از ۲۰۰ فعال سیاسی، اجتماعی و مدنی مشهور ایرانی در سراسر جهان، در نامه‌ای به سپ بلاتر، خواستار این شدند تا از اختیارات قانونی برای پایان دادن به «تبعیض جنسیتی» در فوتبال ایران استفاده کند.

این نامه توسط افرادی مانند نسرین ستوده، محمد نوری‌زاد، پرستو فروهر، شیرین عبادی، حشمت‌الله طبرزدی، دریا صفایی، شهریار آهی و مرتضی کاظمیان امضا شده است.

امضاکنندگان نامه، ممنوعیت حضور زنان در استادیوم‌های ایران را «اخلاقا اشتباه، تبعیض‌آمیز و مخالف روح و اساسنامه‌ فیفا و همچنین مغایر با قوانین حاکم بر سوییس و قوانین بین‌المللی» نامیدند و از فیفا خواستند تا لغو این محدودیت و «بر اساس ماده سه اساسنامه خود، عضویت فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی را به حالت تعلیق درآورد یا حداقل، همانند اقدام شایسته فدراسیون جهانی والیبال در سال ٢٠١۴، ایران را از میزبانی مسابقات بین‌المللی، که زیر نظر فیفا است، محروم کند.»

پیش از این و به دنبال ممنوعیت حضور زنان به عنوان تماشاگر در استادیوم‌ها برای تماشای مسابقات والیبال، فدراسیون بین‌المللی والیبال، میزبانی تعدادی از مسابقات جهانی را از ایران پس گرفته بود.
نظر کاربران را اینجا ببینید. ( تعداد نظرات: ۱۰ )