۰
۰
۰

تساوی سپاهان و گل گهر در نیمه اول

نیمه اول دیدار تیم های فوتبال سپاهان و گل گهر با نتیجه تساوی به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال سپاهان و گل گهر در نیمه نهایی جام حذفی امروز شنبه ۲۶ خرداد از ساعت ۱۹:۴۵ و با قضاوت موعود بنیادی فر در ورزشگاه نقش جهان اصفهان رو در روی هم قرار گرفتند که نیمه اول این بازی با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

ترکیب سپاهان: نیما میرزازاد، میلاد زکی‌پور، هادی محمدی، سیاوش یزدانی، رامین رضائیان، محمد کریمی، برایان دابو، امید نورافکن، فرشاد احمدزاده، رضا شکاری و شهریار مغانلو

ترکیب گل گهر: ابوالفضل رزاق‌پور، محمدرضا اخباری، علی‌رضا علی‌زاده، بهنام برزای (۱۹- کارت زرد)، علی‌اصغر عاشوری، علی‌رضا کوشکی، مهدی ممی‌زاده، مسیح زاهدی، سعید سحرخیزان، سامان فلاح و احمدرضا زنده‌روح

بازی با حمله بازیکنان سپاهان آغاز شد که ثمره‌ای برای زردپوشان نداشت و در ادامه به علی اصغر عاشوری در برخورد با بازیکن سپاهان مصدوم و بازی چند دقیقه‌ای متوقف شد.

اولین حمله و اولین گل برای گل گهر

در دقیقه ۶ و در حالی که بازیکنان گل گهر برای اولین بار به سمت دروازه سپاهان حمله کرده بودند، ابوالفضل رزاق پور مدافع چپ گل گهر از اشتباه نیما میرزازاد نهایت استفاده را برد و با ضربه‌ای مستقیم به توپ ضربه زد که تو پ وارد دروازه سپاهان شد تا حساب کار یک بر صفر به سود شاگردان «مارینوس اوزونیدیس» شود.

پس از دریافت گل، هواداران سپاهان خیلی زود شعارهایی را علیه بازیکنان این تیم سر دادند.

در دقیقه ۹ بازیکنان گل گهر بار دیگر حمله‌ای را به سمت دروازه سپاهان تدارک دیدند که مهدی ممی زاده از بیرون محوطه جریمه اقدام به شوت زنی کرد که نیما میرزازاد به سختی توپ را به کرنر فرستاد.

عکس العمل زیبای اخباری مانع از گلزنی رضائیان

در دقیقه ۱۶ در نزدیکی خط کرنر برای بازیکنان سپاهان ضربه آزاد اعلام شد که رامین رضائیان پشت توپ ایستاد و از زاویه‌ای بسته دروازه اخباری را هدف گرفت که این دروازه بان به خوبی توپ را از روی خط دور کرد.

در دقیقه ۲۴ بازی، یکی از هواداران سپاهان قصد ورود به داخل زمین را داشت که با بنرهای تبلیغاتی برخورد کرد و توسط مأموران ورزشگاه به بیرون از زمین هدایت شد.

فرصت سوزی سحرخیزان

در دقیقه ۲۶ بازیکنان گل گهر ضد حمله‌ای را از سمت راست به سمت دروازه سپاهان تدارک دیدند که روی حرکت خود ممی زاده او توپ را رو به بیرون پاس داد و کوشکی صاحب توپ شد و در محوطه جریمه سعید سحرخیزان را صاحب توپ کرد و این بازیکن در مصافی تک به تک با میرزازاد توپ را از بین پاهای میرزازاد عبور داد اما ضربه او قدرت کافی را نداشت و در آستانه ورود توپ به دروازه هادی محمدی توپ را از خط دروازه دور کرد تا گل گهر به گل دوم در این بازی دست نیابد.

در دقیقه ۳۶ بازیکنان سپاهان حمله‌ای را به سمت دروازه گل گهر انجام دادند که از سمت چپ میلاد زکی پور توپ را به محوطه جریمه ارسال کرد و رضا شکاری به توپ ضربه زد که پس از برخورد به مدافع گل گهر، توپ راهی کرنر شد.

فوق واکنش اخباری، زکی پور را ناکام گذاشت

بازیکنان سپاهان در اواخر نیمه اول، حملات زیادی را به سمت دروازه گل گهر انجام دادند در یکی از این موارد در دقیقه ۴۲، توپ به میلاد زکی پور رسید و این بازین از بیرون محوطه جریمه با شوتی سرکش به توپ ضربه زد که محمدرضا اخباری به زیبایی توپ را به کرنر فرستاد.

گلزنی محمدی سپاهان را از شکست در نیمه اول نجات داد

در دقیقه آخر نیمه اول، کرنر برای سپاهان شکل گرفت و رامین رضائیان توپ را به محوطه جریمه گل گهر ارسال کرد و هادی محمدی بالاتر از مدافع گل گهر با ضربه سر توانست گل تساوی را برای سپاهان به ثمر برساند.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.

با درود به شما همراهان عزیز! قصد داریم در طول تعطیلات لیگ، تغییراتی در سایت ایجاد کنیم که بخش نخست آن در حال حاضر فعال شده است. در این مرحله، دریافت نظرات شما و رفع مشکلات احتمالی برای ما بسیار مهم است. لطفاً در صورت امکان از طریق واتساپ (00447512109091) به ما پیام بدهید تا چند دقیقه وقت‌تان را بگیریم و نظرتان را جویا شویم. به‌ویژه اگر با مشکلی در استفاده از فوتبالی‌ترین روبرو هستید، ممنون می‌شویم اگر همین الان ما را مطلع‌کنید. 🙏⚽🚀

پرسپولیس یهو زد رو مد تقویت و بعد از کلی انتظار، مارکو باکیچ اهل مونته‌نگرو رو گرفت. این آقا خودش یه پا کلکسیون لیگ‌های اروپاییه؛ شش‌تا لیگ مختلف بازی کرده، ۳۵ تا بازی ملی داره، یه نمه هم چمپیونزلیگ دیده! قراره با یه قرارداد یه‌ساله که اگه خوش بگذره تا سال دومم می‌کشه، بیاد وسط زمینو جمع‌وجور کنه و تو اردوی ترکیه هم به رفقا ملحق شه.

از اون طرف، باشگاه دیگه دست رو خارجی‌ها گذاشته و دنبال آخرین چکش‌کاری با اتابک شوکوروف ازبک افتاده. اگه پرونده‌ش بسته شه، یه مهره وسط دیگه هم به جمع خط میانی اضافه می‌شه. تو همین گیر و دار، محمد عمری هم سربازیش تموم شد، با یه کارنامه خوب از ملوان برگشت (۲۶ بازی، ۴ تا گل، ۳ پاس گل). جواز عبورش رو هم از نظام وظیفه گرفت، پرید مستقیم اردوی ترکیه. باشگاهم که خیلی ازش خوشش اومده، قردادشو تا سال چهارم کش داد.

در مورد زمین بازی هم پرسپولیس طبق معمول توپ رو انداخته وسط آزادی، گفته می‌خوایم بازی‌هامونو اونجا برگزار کنیم، حتی اگه تماشاگرها با ذره‌بین بیان! البته چون تعمیرات تموم نشده، چند بازی اولو مقررن تو ورزشگاه جایگزین — شهدای شهر قدس — بازی کنن. ولی خب دلشون با آزادیه، منتظرن آچارفرانسه‌ها بزنن زیر کار تا برگردن به خونه‌ی اصلی‌شون.

اردوی ترکیه برای استقلال یه چیزی تو مایه‌های سفر با نصف چمدونه! ساپینتو کلی عصبانیه چون هم بازیکنای کلیدی مثل حسینی نیومدن، هم چندتایی که خودش خواسته رو باشگاه هنوز نتونسته بگیره. بازی دوستانه هم که برابر یه تیم اردنی بود، باختیم ۲-۱. ساپینتو حالا دنبال دو تا بازی دیگه‌ست بلکه بشه یه ذره تیم رو هماهنگ‌تر کرد.

از اون طرف، یه دروازه‌بان جدید به اسم فرعباسی قراره اضافه شه، ولی چون بدون هماهنگی مربی اومده، کادرفنی یه‌خورده روش حساس شده. البته دو تا خبر خوب هم داریم؛ یکی اینکه اندونگ بعد تمدید قراردادش قراره بیاد اردوی تیم، یکی دیگه هم اینکه سامان فلاح تو تمرینا خوب بوده و حالا به دفاع تیم اضافه شده. رقابت تو این پست کلی داغ شده!

از وضعیت کلی تیم که بگم، هنوز بازیکن خارجی نگرفتیم، لژیونرهای ایرانی هم گیر مشکلات مالی هستن. حسینی اگه تمدید کنه، کاپیتان می‌مونه و روزبه و رامین هم پشت سرشن. ورزشگاه آزادی برای شروع فصل آماده نیست و احتمالا تختی میزبان میشه. خلاصه اینکه فعلاً همه‌چی نصفه‌نیمه‌ست، اما دل‌مون قرصه که ساپینتو راحت ول‌کن نیست!

دادا، سپاهان را که خبره، تیم مِثِ توپ داره جلو مِره! چندتا حرکتِ حسابی داشتیم توی نقل و انتقالات. هادی محمدی که مدافع خوب و قبراقِس با اجازه‌ی محرم خان تمدید کرده، آرش رضاوند از استقلال اومده پیش خودمون، محمدمهدی لطفی هم پرسپولیس و استقلال را قشنگ پیچوند و سپاهان را انتخاب کرد. تازه واسه خط حمله هم یه بوسنیاییِ درجه‌یه‌ک به اسم ناردین ملاحسینوویچ را گرفتیم که پارسال حسابی گل کاشته. حیف که انزونزی، هافبک سرشناس‌مون، یهویی دلش تنگ شده و داره میره سمتِ ترکیه.

تو بحث مدیریتی هم که دوباره حاج منوچهر نیکفر اومده مدیرعامل شده بعد رفتنِ آقای یوسف‌زاده؛ خودتون که یادتونِس دورانِ ایشون همه چی چقذه خوب بود. الانم بچه‌ها سِفت و محکم تو تمرینان تا خودِ بازیِ حساسِ با الدحیل تو پلی‌آف آسیا بدرخشن! چند روز دیگه هم قراره واسه اردو برن ترکیه ده روزی حال کنن و آماده شن. مربی گلرها هم با اومدنِ برانکو کاتیچ حلّه، فقط مهدی لیموچی بندِ خدا مصدوم شده، باشگاه داره زور میزنه که نیم‌فصل دوم صحیح و سالم برگردونتش به زمین.

تراختور امسال حسابی ترکونده؛ چند تا بازیکن گردن‌کلفت مثل صادق محرمی که قبلاً دینامو زاگرب بود، اون تیبور حالیلوویچ کروات و فرشاد فرجی و مسعود زائر کاظمینی جذب کرده که خیال‌مان راحت باشه دفاع و هافبک تیم، محکم‌محکم دیگه مشکل نداره. الانم تیم تو ترکیه اردو زده، اسکوچیچ تمرینا رو پرفشار گذاشته و چنتا جوون، مثل عرفان درویش‌عالی و شاهین شجاعی رو آورده قاطی بزرگترا؛ امروز هم اولین روز تمرین صادق محرمی بود که الحمدلله قاطی تیم شد.

البته یالان نگم، یکی دو تا دردسرم داریم؛ ریکاردو آلوز، اون هافبک پرتغالیه، اصلاً اردو نیومده و ایمیل زده که قرارداد رو فسخ کنیم، باشگاه هم که خب قبول نکرده و شاید کار به شکایت و این حرفا بکشه. یه طرف دیگه، با پرسپولیسی‌ها نشستیم داریم حرف می‌زنیم تا مشکل پرونده‌ی بیرانوندو یه جورایی حل‌وفصل کنیم، صحبت از اینه که چندتا بازیکنم شاید به اونا واگذار کنیم ولی فعلاً که بیانیه رسمی نیومده و خبری قطعی نیست.

رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۳۰ ۳۸ ۶۸
۲ سپاهان ۳۰ ۲۷ ۶۰
۳ پرسپولیس ۳۰ ۲۲ ۶۰
۴ فولاد ۳۰ ۶ ۵۳
۵ گل‌گهر ۳۰ ۷ ۴۷
۶ ذوب‌آهن ۳۰ ۴ ۴۲
۷ ملوان ۳۰ ۰ ۳۹
۸ آلومینیوم ۳۰ ۳۵
۹ استقلال ۳۰ ۳۴
۱۰ چادرملو ۳۰ ۳۴
۱۱ خیبرخرم‌آباد ۳۰ ۳۳
۱۲ استقلال‌خوزستان ۳۰ -۱۱ ۳۱
۱۳ شمس‌آذر ۳۰ -۱۸ ۲۹
۱۴ مس‌رفسنجان ۳۰ -۱۴ ۲۸
۱۵ نساجی ۳۰ -۱۳ ۲۳
۱۶ هوادار ۳۰ -۳۱ ۲۲
Pos Team Played GD Points
1 Liverpool 38 45 84
2 Arsenal 38 35 74
3 Manchester City 38 28 71
4 Chelsea 38 21 69
5 Newcastle 38 21 66
6 Aston Villa 38 7 66
7 Nottingham Forest 38 12 65
8 Brighton 38 7 61
9 Bournemouth 38 12 56
10 Brentford 38 9 56
11 Fulham 38 0 54
12 Crystal Palace 38 0 53
13 Everton 38 -2 48
14 West Ham 38 -16 43
15 Manchester United 38 -10 42
16 Wolves 38 -15 42
17 Tottenham 38 -1 38
18 Leicester 38 -47 25
19 Ipswich 38 -46 22
20 Southampton 38 -60 12