۱۲
۰
۴

تارتار: نباید مربیان اهل رشوه تیم بگیرند

سرمربی تیم فوتبال ملوان با ارائه کدهایی درباره تخلفات برخی مربیان توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، مهدی تارتار در نشست خبری پیش از بازی ملوان مقابل تراکتور در هفته بیست‌ونهم لیگ برتر درباره فساد در فوتبال، اظهار داشت: مربی فاسد در این فوتبال کم نداریم. بروید کاری کنید که مربی‌های پاک روی کار بیایند، آنهایی که شبانه روز زحمت می‌کشند و فکر و ذکرشان روی موفقیت تیم با کار و تلاش است، نه آنهایی که دنبال رشوه دادن و رشوه گرفتن و این کارها هستند. خط مشی یک باشگاه را مربی تعیین می‌کند. همه باشگاه‌ها را نمی‌گویم، اما خیلی از باشگاه‌ها زمانی که یک مربی می‌رود، خط می‌دهند. خیلی از مدیران نمی‌دانند، چون فوتبالی نیستند. مربی است که می‌گوید فلان کار را برای نتیجه‌گیری انجام دهید. یک مربی که قراردادش پنج شش میلیارد است و تیمش چهارم یا پنجم می‌شود، اما قراردادش ۲۰ میلیارد، مشخص است که پنج میلیارد هزینه می‌کند!

وی در ادامه افزود: مثل روز روشن است که چه اتفاقی رخ می‌دهد. بروید بررسی کنید و ببینید بین مربیان چه کسانی سالم هستند و چه کسانی نیستند، اگر منِ مهدی تارتار سالم نیستم، باید بروم گوشه خانه بنشینم. نباید به چند جوان آموزش کثافت‌کاری بدهم. امیدوارم هر چه سریع‌تر VAR بیاید. من هر هفته تأکید می‌کنم تا ان‌شاءالله هر کسی که در این فوتبال زحمت می‌کند، به حقش برسد و کسان دیگر با زدوبند و کثافت‌کاری بالا نروند.

سرمربی تیم فوتبال ملوان راجع به نتایج هفته‌های اخیر تیمش، گفت: متأسفانه ما در هفته‌های اخیر به‌خاطر فشردگی بازی‌ها و زمین نامساعدی که در‌ تمرینات داشتیم، آسیب‌های زیادی دیدیم‌. من هر هفته این‌ها را نگفتم، اما انصافاً هفت هشت بازیکن مصدوم دارم و حتی در این بازی محروم هم دارم. سعید باقرپسند که جراحی کرده، میلاد سرلک در تهران پیگیر درمانش است، سهیل فداکار آسیب دیده است، مجید عیدی با درد بازی می‌کند و محمد عمری هم به همین شکل با مُسکن بازی می‌کند، حبیب فرعباسی برای بازی فردا محروم است، حسین صادقی را در هفته‌های اخیر نداشتیم و ... . اینقدر تعداد مصدومان زیاد است که شاید چند نفر را از قلم انداخته باشم، اما جوان‌های خوبی داریم و با همین‌ها تلاش‌مان را می‌کنیم و از همه مهم‌تر در قضاوت‌مان فقط عدالت را می‌خواهیم.

نظر کاربران را اینجا ببینید. ( تعداد نظرات: ۱ )
← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.

با درود به شما همراهان عزیز! قصد داریم در طول تعطیلات لیگ، تغییراتی در سایت ایجاد کنیم که بخش نخست آن در حال حاضر فعال شده است. در این مرحله، دریافت نظرات شما و رفع مشکلات احتمالی برای ما بسیار مهم است. لطفاً در صورت امکان از طریق واتساپ (00447512109091) به ما پیام بدهید تا چند دقیقه وقت‌تان را بگیریم و نظرتان را جویا شویم. به‌ویژه اگر با مشکلی در استفاده از فوتبالی‌ترین روبرو هستید، ممنون می‌شویم اگر همین الان ما را مطلع‌کنید. 🙏⚽🚀

استقلال این روزها حسابی بازار نقل و انتقالات را به هم ریخته. عارف آقاسی با تجربه که قبلاً هم سابقه پوشیدن لباس استقلال را داشته، دوباره برای دو سال به جمع آبی‌ها برگشته و امیرمحمد رزاقی‌نیا، هافبک جوان و خوش‌آتیه گل‌گهر هم قراردادی سه‌ساله امضا کرده. تازه با علی نظری جویباری و محمدجواد حسین‌نژاد از دینامو ماخاچ قلعه روسیه هم به توافق کامل رسیده‌اند و فقط مانده اعلام رسمی. سعید سحرخیزان مهاجم ایرانی باشگاه اورنبورگ روسیه هم همه چیزش با استقلال تمام شده، مگر این‌که پیشنهادی از آن طرف آب برسد و کلاً داستان عوض شود.

جالب‌تر اینکه در بحث حقوقی هم آبی‌ها کوتاه نیامده‌اند؛ معاون حقوقی باشگاه رسماً تأکید کرده که قرارداد دیدیه اندونگ همچنان پابرجاست و خبری از فسخ و این‌جور ماجراها نیست. تازه تاریخ سوپرجام هم قطعی شد، هشتم مرداد در نقش جهان مقابل تراکتور بازی داریم. در عین حال، مدیرهای باشگاه منتظرند سرمربی جدید مشخص شود تا چند بازیکن دیگر را هم با نظر او نهایی کنند. خلاصه استقلال‌مان حسابی در وضعیت «لطفاً منتظر بمانید» به سر می‌برد!

پرسپولیس که امسال حسابی در نقل و انتقالات فعال بوده، کلی بازیکن خوب جذب کرده، از جمله پیام نیازمند، بیفوما، رضا شکاری و چند نفر دیگه؛ تازه قرارداد بازیکن‌های کلیدیش مثل کنعانی‌زادگان، عالیشاه، وحید امیری و پورعلی‌گنجی رو هم تمدید کرده. مدیرعامل هم گفته باشگاه به‌طور جدی دنبال جذب چندتا لژیونر مطرح ایرانی مثل شهریار مغانلو، مهدی قایدی و سعید سحرخیزانه؛ خلاصه که درخواست رسمی رو برای باشگا‌ه‌هاشون فرستادن و منتظر پاسخ هستن.

از خارجی‌ها هم که دیگه نگم برات، با فلورنت هادرژوناژ، مدافع کوزوویی-سوئیسیِ آلانیااسپور و یه مهاجم خارجی توافق نهایی کردن؛ فقط مونده امضا و اینا، تا زودتر از اردوی ترکیه به تیم اضافه بشن. اما حال و روز اوستون ارونوف، بازیکن ازبکمون زیاد خوب نیست؛ بنده خدا یه ریز مصدوم میشه و کار به جایی رسیده که باشگاه خیلی محترمانه بهش هشدار داده اگه حرفه‌ای عمل نکنه، شاید مجبور شن قراردادش رو فسخ کنن.

والا چی بگم، باشگاه مراکشی الوداد کازابلانکا افتاده دنبال انزونزیِ خودمون که بیارتش واسه جام باشگاه‌های جهان؛ البته خیال کردن کشکه، سپاهان باید رضایت بده که حالا بعیده! از اون‌ور، کنفدراسیون آسیا بازی مهم و سرنوشت‌سازمون جلو الدحیل قطر رو انداخته ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، استادیوم خلیفه؛ این دیدار واسه ما طلایی‌پوشا حیاتی‌ترینه. تازه، فدراسیون هم به خاطر یه سری قضایای مجوز حرفه‌ای که البته فقط مشکل ما نیست و تیمایی مثل استقلال و گل‌گهرو هم گرفتن، یه جریمه‌ای گذاشته کف دستمون که ان‌شاءالله مدیرامون یه فکری واسش کنن. خلاصه مدیریتم که عوض شده، احمد جمشیدیانِ خودی با اون سابقه درخشانش شده مدیر جدید به جای احسان بعیدی که به دلایل شخصی رفته کنار.

والا داداش، تراختور امسال بعدِ اینکه قهرمان لیگ شد، حالا چهارشنبه هشتم مرداد باید تو سوپرجام، جلوی استقلال وایسه؛ بازی واسه نقش جهان اصفهانه. ولی خیلی وقت نداروخ ها، چون لیگ جدیدم از چهاردهم شروع می‌شه. تازه پورحمیدی که بهترین دروازه‌بان لیگ بود و ۱۴ تا کلین‌شیت داشت رو از دست دادیم، رفت خیبر خرم‌آباد، عارف آقاسی هم دفاع‌مون بود رفت استقلال. مدیرعامل هم که نداروخ، مظفری‌زاده رفته و زنوزی هنوز تصمیم نگرفته؛ فعلاً اسم کاظم محمودی و فرزین قنبری مطرح شده. تازه یه جریمه هم کمیته انضباطی زد، گفتن شرایط مجوز حرفه‌ای رو رعایت نکردین. یعنی اگه دو روز ازمون خبر نداشته باشی، اینجوری می‌شه دیگه!

رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۳۰ ۳۸ ۶۸
۲ سپاهان ۳۰ ۲۷ ۶۰
۳ پرسپولیس ۳۰ ۲۲ ۶۰
۴ فولاد ۳۰ ۶ ۵۳
۵ گل‌گهر ۳۰ ۷ ۴۷
۶ ذوب‌آهن ۳۰ ۴ ۴۲
۷ ملوان ۳۰ ۰ ۳۹
۸ آلومینیوم ۳۰ ۳۵
۹ استقلال ۳۰ ۳۴
۱۰ چادرملو ۳۰ ۳۴
۱۱ خیبرخرم‌آباد ۳۰ ۳۳
۱۲ استقلال‌خوزستان ۳۰ -۱۱ ۳۱
۱۳ شمس‌آذر ۳۰ -۱۸ ۲۹
۱۴ مس‌رفسنجان ۳۰ -۱۴ ۲۸
۱۵ نساجی ۳۰ -۱۳ ۲۳
۱۶ هوادار ۳۰ -۳۱ ۲۲
Pos Team Played GD Points
1 Liverpool 38 45 84
2 Arsenal 38 35 74
3 Manchester City 38 28 71
4 Chelsea 38 21 69
5 Newcastle 38 21 66
6 Aston Villa 38 7 66
7 Nottingham Forest 38 12 65
8 Brighton 38 7 61
9 Bournemouth 38 12 56
10 Brentford 38 9 56
11 Fulham 38 0 54
12 Crystal Palace 38 0 53
13 Everton 38 -2 48
14 West Ham 38 -16 43
15 Manchester United 38 -10 42
16 Wolves 38 -15 42
17 Tottenham 38 -1 38
18 Leicester 38 -47 25
19 Ipswich 38 -46 22
20 Southampton 38 -60 12