رئیس آکادمی ملی فوتبال گفت: ساختارهای جهانی برای ارزیابی فعالیت فدراسیون‌ها، معیار و استانداردهای خاص خود را دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از فدراسیون فوتبال، دکتر محمدحسین علیزاده، رئیس آکادمی ملی فوتبال گفت: همواره این سوال مطرح است که علیرغم فضای رسانه‌ای داخل کشور که فوتبال را مخاطب قرار می‌دهند و از ابعاد مختلف، رویدادهای گوناگونی را بررسی می کنند و نسبت به نقادی این رشته، اظهارنظرهای متفاوتی دارند و در نهایت بر اساس اظهارنظرها، به این موضوع می‌رسیم که فوتبال وضعیت چندان مناسبی ندارد اما علیرغم این فضای موجود، چرا فدراسیون فوتبال در دو دوره قبل بهترین فدراسیون آسیا و دو دوره نیز عنوان کاندیدای بهترین فدراسیون (صرف نظر از انتخاب شدن و یا نشدن) را به خود اختصاص داده است؟

وی ادامه داد: کشورهای صاحب نامی داریم که تلاش می‌کنند و با توجه به سرمایه‌گذاری‌های بالا در این رشته، انتظار می‌رود که آنها در بین سه کشور نامزد دریافت بهترین فدراسیون فوتبال آسیا باشند اما ایران در بین دیگر کشورها، عنوان کاندیدای بهترین فدراسیون را به خود اختصاص می‌دهد.

رئیس آکادمی ملی فوتبال ادامه داد: ساختارهای جهانی برای ارزیابی فعالیت فدراسیون‌ها، معیار و استانداردهای خاص خود را دارد و چنانچه با آن نگاه، فوتبال همه کشورها را بررسی کنیم، میزان پیشرفت و یا عقب ماندگی را می‌توانیم ارزیابی کنیم. در میان این استانداردها شکست در یک بازی، فاجعه ملی مطرح نمی‌شود و با یک پیروزی همه موفقیت‌ها برای‌مان محسوب نخواهد شد و همانطور که در بالا اشاره کردم، طبق معیارهای خاص فدراسیون‌ها انتخاب می‌شوند.

وی ادامه داد: تیم‌های ملی یکی از شاخص‌های انتخاب است. خوشبختانه فدراسیون ایران کاندیدای بهترین فدراسیون فوتبال شده و با نگاه کارشناسی در می‌یابیم که طی ۵ سال گذشته در فوتبال و در رنکینگ جهانی اول آسیا بوده‌ایم. در فوتسال همواره قهرمانی‌های پی‌درپی و عنوان‌های مطلوبی را کسب کرده‌ایم، در رقابت‌های جام باشگاه‌های فوتسال آسیا حرف نخست را زده‌ایم، در فوتبال ساحلی پیروزی‌های ایران در رقابت‌های جام جهانی، آسیایی و بین قاره‌ای بسیار چشمگیر بوده و در نهایت در فوتسال بانوان و با کسب عنوان قهرمانی در آسیا که توجه همه مقامات رسمی و حتی دنیا را به خود جلب کرده است به این نکته پی می‌بریم که دستاوردها در بخش فنی؛ مهارتی و قهرمانی بسیار مطلوب است و فکر می‌کنم موراد فوق حاصل یک اتفاق نیست و ماه‌ها تلاش و پشتکار در این راستا صورت گرفته است. در واقع اینها مواردی است که باعث شده فوتبال ایران عنوان کاندیدای بهترین فدراسیون را به دست آورد.

دکتر علیزاده ادامه داد: در آکادمی ملی فوتبال نزدیک به ۸ سال است که شاهد فعالیت در سطوح پایه هستیم و حاصل آن، دستاوردهای بسیار مطلوب و خوبی است که برای کشور به دست آمده و مختص یک کمیته خاص نیست. این دستاوردها ملی محسوب می شود و امیدواریم فرآیند این موفقیت‌ها ادامه‌دار باشد. در ارزیابی فیفا در بین سه کشور توسعه یافته قرار داریم و این نکته بسیار مهمی از لحاظ موفقیت برای فوتبال ایران محسوب می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: در بخش فوتبال پایه تلاش کردیم تا روند منطقی و سازماندهی دقیقی را داشته باشیم که اکنون با اجرای فستیوال‌های ملی پایه در پسران (سه دوره پیاپی) و با اجرای برنامه مدل فوتبال پایه فیفا، عمکلرد قابل قبولی داشته باشیم. ضمن اینکه توانسته‌ایم این مدل را در سراسر کشور به صورت هماهنگ به مرحله اجرا برسانیم. همچنین امسال فستیوال ملی دختران را برای اولین بار و با سطح مشارکت بسیار خوب فوتبال آموزان دختر برگزار کردیم که این امر دو بعد مهم و اساسی دارد. ابتدا پشتوانه‌سازی برای لیگ‌های فوتبال و سپس پشتوانه سازی برای تیم های ملی در رده های پایه.

وی افزود: در واقع سازماندهی در کشور و انتخاب بازیکنان مستعد و برتر به تیم های ملی در رده پایه باعث شده شاهد چشم انداز خوبی برای فوتبال ایران باشیم که امیدوار هستم این دستاوردها ادامه دار باشد.

رئیس آکادمی ملی فوتبال در ادامه بیان کرد: خوشبختانه در فوتبال پایه نیز امسال کاندیدای بهترین فدراسیون فوتبال شده‌ایم و این موضوع را در دو بعد می‌توانیم بررسی کنیم. ابتدا کار ما به خوبی انجام شده و فعالیت‌های منعکس شده با معیارهای آسیایی و جهانی یکی بوده و دوم اینکه سال آینده با استقبال فوتبال آموزان بیشتری مواجه خواهیم شد و فستیوال بهتری را هم از لحاظ فنی و مهارتی و هم از لحاظ سایر موارد برگزار خواهیم کرد. این فوتبال آموزان سرمایه‌های ما هستند و با سرمایه‌گذاری بر روی آنها و استمرار برای ادامه فعالیت، می‌توانیم آینده خوبی را برای فوتبال ایران متصور باشیم.

وی ادامه داد: برگزاری لیگ‌های پایه، برگزاری مسابقات در بخش تیم های ملی و در رده های سنی نونهالان، نوجوانان و جوانان، باعث شده آکادمی ملی فوتبال با انگیزه بالاتری برنامه های خود را پیگیری کند. در همین راستا روش فراگیر در آکادمی ملی فوتبال را شروع کرده ایم و در شورای آکادمی که با حضور رئیس، دبیر کل و کمیته های جوانان، بانوان، آموزش، پزشکی و فرهنگی برگزار می شود، برنامه های خود را دنبال می کنیم تا با مشارکت این بخش ها شاهد دستاوردهای خوبی باشیم.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.