1
0
2

بادامکی: کمیته انضباطی تیم جوانان ما را قلع و قمع کرد!

مدیر آکادمی باشگاه پرسپولیس، رأی کمیته انضباطی برای محرومیت پنج بازیکن جوانان این باشگاه به دلیل درگیری در دیدار با تیم کیا را ناعادلانه توصیف کرد.

حسین بادامکی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت تیم‌های پایه باشگاه پرسپولیس و حکم سنگین کمیته انضباطی هیئت فوتبال تهران برای محرومیت پنج بازیکن تیم جوانان پرسپولیس به دلیل درگیری در دیدار با تیم کیا اظهار داشت: واقعاً عجیب بود برای ما. ما هم تأیید نکردیم و خود باشگاه هم با افرادی که در درگیری دخیل بودند برخورد کرد، ولی حکم هیئت فوتبال ما را قلع و قمع کرد. متأسفانه پنج بازیکن‌مان شامل دو دروازه‌بان ما را محروم کردند. برای من عجیب است اعضای کمیته انضباطی در فیلم‌هایی که مشاهده کردند چرا علیه حریف ما هیچ حکمی صادر نکردند؟! در بازی نوجوانان ما در همین ورزشگاه هم اتفاقاتی افتاده بود، ولی چرا تمهیداتی برای بازی جوانان اندیشیده نشد و فقط بازیکنان و مربیان پرسپولیس محروم شدند؟!

وی در ادامه افزود: خود من هم در این بازی در ورزشگاه حضور داشتم و شاهد بودم که تماشاگران از روی فنس وارد زمین شدند و این اتفاق باعث شد تنش زیاد شود، ولی در حکم هیچ اشاره‌ای به آن نشده است. اینکه پرسپولیس را فقط بخواهند محروم کنند جای سؤال دارد. بخش حقوقی ما در حال تهیه لایحه است تا اعتراض کنیم. شرایط تیم ما حساس است و این باعث می‌شود فقط تیم‌مان ضربه ببیند. ما نمی‌گوییم عدالت اجرا نشود، ولی اینکه یکطرفه برخورد شود، درست نیست.

مدیر آکادمی باشگاه پرسپولیس گفت: در اینکه اتفاق بدی افتاد، شکی نیست. برای فوتبال پایه اصلاً خوب نیست این اتفاقات بیفتد، ولی باید عدالت را هم رعایت کنیم. نمی‌شود که فقط برای تیم ما باشد. ما میهمان بودیم و حتی بازیکنان‌مان می‌گفتند چند نفر از هواداران که وارد زمین شده بودند سلاح سرد همراه‌شان بوده است! اینکه برای آن تیم اتفاقی نمی‌افتد جای سؤال دارد. ما خودمان با متخلفان برخورد کردیم، ولی اینکه بخواهند بچه‌های ما را قلع و قمع کنند جای سؤال دارد. الان دو دروازه‌بان ما محروم شده و گلر سوم ما هم با تیم ملی جوانان است. الان عملاً گلری نداریم. من نمی‌گویم مقصر نبودند، ولی اینکه بخواهند فقط تیم ما را جریمه کنند، عجیب است.

بادامکی در مورد تغییر نتیجه بازی امید سایپا و پاس و ۳ بر صفر برنده شدن تیم سایپا با حکم کمیته انضباطی توضیح داد: همین که این اتفاقات پشت هم می‌افتد عجیب است. نمی‌دانم این حُسن است یا نه؛ پرسپولیس در چهار رده برای قهرمانی می‌جنگد و شاید برای برخی‌ها این اتفاق خوشایند نباشد، چون قرار است اتفاق تاریخی رخ دهد و شاید برای خیلی‌ها سنگین باشد. ما در رده امید هم جزو مدعیان هستیم و این اتفاق عجیب است. با دوستانی در کمیته انضباطی صحبت کردم و گفتم شاید یک دلایلی داشته باشند، ولی اینکه یک بازیکنی مجوز بازی داشته چطور بازی ۳ بر صفر شده است؟ یک مسئول تیم سایپا همزمان در هیئت فوتبال هم مشغول به کار است و این جای سؤال دارد. ذهن‌ها به جایی می‌رود که شاید این اتفاق در چینش داوری و در رأی‌هایی که برای تیم ما صادر می‌شود تأثیر داشته است! این را باید دوستانی که در هیئت فوتبال هستند مدنظر قرار دهند. ما دوست داریم در رقابت سالم باشیم و نتیجه در زمین مشخص شود. اگر به بازی‌های سایپا در هفته‌های اخیر توجه کنید همیشه مشکل داوری داشته‌اند. این به نفع فوتبال نیست. به هر حال آقای ماجدی و دوستان زحمت می‌کشند که اتفاقی رخ ندهد. شاید این پخش مستقیم هم به ضرر ما شده است. داوران تلاش می‌کنند بهترین قضاوت‌شان را در بازی‌های ما انجام دهند، ولی در زمین‌های دیگر این این اتفاقات می‌افتد؟ من نمی‌‌گویم پشت پرده اتفاقاتی می‌افتد، اما برای ما جای سؤال است که چرا در بازی‌های رقیب ما اتفاقاتی می‌افتد. خواهش من این است که دقت بیشتری در چینش داوران شود.

حسین بادامکی که همزمان به‌عنوان معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس نیز فعالیت دارد، در پاسخ به این سؤال تسنیم که این باشگاه اکنون به دنبال انتخاب سرمربی است و آیا او دخالتی در این امر دارد یا خیر، گفت: تمرکز من الان روی مسائل تیم‌های پایه است. الان هفته‌های حساسی را سپری می‌کنیم و تلاش‌مان این است که نتایج خوب تیم‌ها تکرار شود و در کورس بمانیم. آن طرف هم کمیته فنی وجود دارد و با آقای درویش کارها را پیش می‌برند.

→ Please register or login to add your comment.

Liverpool opened their Premier League campaign with a 2-0 win at Ipswich Town, though the details around the result raised immediate questions. Alexander Isak scored both goals inside the first 10 minutes, while head coach Andoni Iraola said it felt good to secure his first win in charge. Ipswich manager Gary O’Neil still called his team’s display excellent despite defeat. Tottenham’s season began with frustration as they were held 0-0 by Nottingham Forest, and Newcastle drew 2-2 with Bournemouth at St. James’ Park.

In Spain, Real Betis produced the standout result of the weekend by beating Real Madrid 1-0. Troy Parrott scored the only goal, and Madrid’s misery deepened when Kylian Mbappe missed a penalty in stoppage time.

Serie A brought both drama on the field and significant news off it. Torino came from behind to beat Fiorentina 2-1 through Rolando Mandragora and Che Adams, leaving Fiorentina with three defeats from three league games. Fabio Grosso admitted he understood he could be sacked. Como also staged a comeback, recovering from an early setback to beat Genoa 4-1, with Assane Diao scoring twice and further goals from Martin Baturina and Nico Paz.

The sharpest off-field development came from Naples, where director Giovanni Manna said Scott McTominay will be sidelined for at least six weeks after heart surgery. Inter president Beppe Marotta, meanwhile, revealed Barcelona had asked about Lautaro Martinez, but insisted the striker remains central to Inter’s future. Liverpool also confirmed the departure of sporting director Richard Hughes after less than three years.

Pos Team Played GD Points
1 Manchester City 3 5 9
2 Hull City 3 3 7
3 Arsenal 2 4 6
4 Chelsea 2 2 6
5 Brentford 3 3 5
6 Liverpool 3 2 5
7 Newcastle 3 2 5
8 Leeds 3 1 5
9 Brighton 3 3 4
10 Everton 2 2 4
11 Sunderland 3 0 4
12 Manchester United 2 1 3
13 Ipswich 3 -4 3
14 Crystal Palace 3 -4 3
15 Bournemouth 3 -1 2
16 Nottingham Forest 3 -1 2
17 Aston Villa 3 -5 1
18 Tottenham 3 -5 1
19 Fulham 3 -3 0
20 Coventry 3 -5 0
Player Goals
A. Isak (Liverpool) 3
Bruno Fernandes (Manchester United) 3
A. Elanga (Newcastle) 2
B. Saka (Arsenal) 2
C. Palmer (Chelsea) 2
E. Haaland (Manchester City) 2
J. Hinshelwood (Brighton) 2
João Pedro (Chelsea) 2
R. Cherki (Manchester City) 2