۱
۰
۰

پاسخ جالب دروازه‌بان میلان به هشدار رویارویی با امباپه

سنگربان فرانسوی تیم فوتبال میلان به خبرنگارانی که به او درباره سختی کارش در مواجه با مهاجم رئال مادرید هشدار دادند، پاسخی جالب داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یکی از بازی‌های جذاب هفته چهارم لیگ قهرمانان اروپا، مصاف امشب (سه‌شنبه) تیم‌های فوتبال رئال مادرید و میلان در ورزشگاه سانتیاگوبرنابئو است که پرافتخارترین تیم‌های این تورنمنت را مقابل یکدیگر قرار می‌دهد. این بازی اما فاکتورهای دیگری هم دارد که بر جذابیت آن اضافه می‌کند؛ از جمله رو در رو شدن تعدادی از ستاره‌های تیم ملی فرانسه با یکدیگر. در حالی که رئال مادرید در ترکیب خود ملی‌پوشان فرانسوی مانند اورلین چوامنی، ادواردو کاماوینگا و کیلیان امباپه دارد، میلان هم فرانسوی‌هایی مانند مایک مینیان و تئوهرناندس را در اختیار دارد. در میان این بازیکنان اما به احتمال فراوان چالش اصلی میان کیلیان امباپه مهاجم با مینیان دروازه‌بان است.

مینیان درباره این بازی گفت: این بازی مرا مقابل کیلیان قرار می‌دهد. ما همیشه با یکدیگر صحبت می‌کنیم. او بازیکنان درجه یکی است، حتی اگر در حال حاضر روزهای خوبی نداشته باشد. من در توانایی‌ها و کیفیت بازی او ذره‌ای شک ندارم. نگرانی؟ فوتبال همیشه آدرنالین مرا بالا برده است. من برای روبرو شدن با هر حریفی اشتیاق دارم، بنابرین برای من مهمترین چیز کسب موفقیت در کنار هم‌تیمی‌هایم است.

سنگربان میلان ادامه داد: اگر خودم فکر نکنم که بهترین هستم، هیچکس قطعاً چنین فکری درباره‌ام نخواهد کرد. الان پنجمین دروازه‌بان برتر دنیا هستیم اما هنوز هم باید جایگاهم را ارتقا دهم، البته که الان تمرکزم روی بازی است.

در رده‌بندی برترین دروازه‌بان‌های دنیا که اخیراً توسط نشریه فرانس فوتبال در مراسم اهدای توپ طلا منتشر شد، مینیان بالاتر از یان زومر از اینتر و پایین‌تر از امیلیانو مارتینس، اونای سیمون، آندری لونین و جانلوئیجی دوناروما قرار گرفت.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.
رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۲۰ ۱۷ ۳۵
۲ استقلال ۲۰ ۱۱ ۳۵
۳ سپاهان ۲۰ ۹ ۳۵
۴ پرسپولیس ۲۰ ۷ ۳۴
۵ گل‌گهر ۲۰ ۳ ۳۳
۶ چادرملو ۲۰ ۲ ۲۹
۷ ملوان ۲۰ ۲۸
۸ فجر سپاسی ۲۰ ۲۷
۹ فولاد ۲۰ ۲ ۲۵
۱۰ خیبر ۲۰ ۲۳
۱۱ پیکان ۲۰ ۲۲
۱۲ استقلال خوزستان ۲۰ ۲۲
۱۳ شمس‌آذر ۲۰ ۲۱
۱۴ آلومینیوم ۲۰ ۲۰
۱۵ ذوب‌آهن ۲۰ ۱۹
۱۶ مس رفسنجان ۲۰ -۱۷ ۱۲
Pos Team Played GD Points
1 Arsenal 26 32 57
2 Manchester City 26 30 53
3 Aston Villa 26 10 50
4 Manchester United 26 10 45
5 Chelsea 26 17 44
6 Liverpool 26 6 42
7 Brentford 26 5 40
8 Everton 26 -1 37
9 Bournemouth 26 -2 37
10 Newcastle 26 0 36
11 Sunderland 26 -3 36
12 Fulham 26 -5 34
13 Crystal Palace 26 -4 32
14 Brighton 26 0 31
15 Leeds 26 -9 30
16 Tottenham 26 -1 29
17 Nottingham Forest 26 -13 27
18 West Ham 26 -17 24
19 Burnley 26 -23 18
20 Wolves 26 -32 9