۱
۰
۰

بازیکن جنجالی استقلال به فوتبال صربستان رفت

هافبک استقلال به تیم رده سیزدهم سوپرلیگ صربستان ملحق شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آلمدین زیلیکیچ در نقل‌وانتقالات تابستانی به همراه ودران کیوسفسکی، با نظر مدیران باشگاه استقلال به تیم فوتبال این باشگاه پیوست.

پس از نظر منفی جواد نکونام از ابتدای فصل، کیوسفسکی از جمع آبی‌پوشان جدا شد و با باشگاه استروگای مقدونیه قرارداد بست. زیلیکیچ اما در استقلال باقی ماند که او نیز با نظر سرمربی استقلال، طی روزهای گذشته در اختیار باشگاه قرار گرفت. نکونام پیش‌تر گفته بود که به هیچ وجه زیر بار جذب بازیکنی چون زیلیکیچ نمی‌رود.

با این حال باشگاه اف‌سی نووی پازار که در کشور صربستان فعالیت می‌کند، طی ساعات گذشته از جذب زیلیکیچ خبر داد تا این بازیکن بوسنیایی به‌صورت رسمی از استقلال جدا شود. تیم جدید زیلیکیچ در جایگاه سیزدهم جدول سوپرلیگ صربستان قرار دارد.

زیلیکیچِ ۲۸ ساله سابقه بازی در تیم‌های گوریکای کرواسی، اسلوبودا توزلا و سارایووی بوسنی و اولیمپیای اسلوونی را در کارنامه دارد.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.

با درود به شما همراهان عزیز! قصد داریم در طول تعطیلات لیگ، تغییراتی در سایت ایجاد کنیم که بخش نخست آن در حال حاضر فعال شده است. در این مرحله، دریافت نظرات شما و رفع مشکلات احتمالی برای ما بسیار مهم است. لطفاً در صورت امکان از طریق واتساپ (00447512109091) به ما پیام بدهید تا چند دقیقه وقت‌تان را بگیریم و نظرتان را جویا شویم. به‌ویژه اگر با مشکلی در استفاده از فوتبالی‌ترین روبرو هستید، ممنون می‌شویم اگر همین الان ما را مطلع‌کنید. 🙏⚽🚀

استقلال این روزها حسابی بازار نقل و انتقالات را به هم ریخته. عارف آقاسی با تجربه که قبلاً هم سابقه پوشیدن لباس استقلال را داشته، دوباره برای دو سال به جمع آبی‌ها برگشته و امیرمحمد رزاقی‌نیا، هافبک جوان و خوش‌آتیه گل‌گهر هم قراردادی سه‌ساله امضا کرده. تازه با علی نظری جویباری و محمدجواد حسین‌نژاد از دینامو ماخاچ قلعه روسیه هم به توافق کامل رسیده‌اند و فقط مانده اعلام رسمی. سعید سحرخیزان مهاجم ایرانی باشگاه اورنبورگ روسیه هم همه چیزش با استقلال تمام شده، مگر این‌که پیشنهادی از آن طرف آب برسد و کلاً داستان عوض شود.

جالب‌تر اینکه در بحث حقوقی هم آبی‌ها کوتاه نیامده‌اند؛ معاون حقوقی باشگاه رسماً تأکید کرده که قرارداد دیدیه اندونگ همچنان پابرجاست و خبری از فسخ و این‌جور ماجراها نیست. تازه تاریخ سوپرجام هم قطعی شد، هشتم مرداد در نقش جهان مقابل تراکتور بازی داریم. در عین حال، مدیرهای باشگاه منتظرند سرمربی جدید مشخص شود تا چند بازیکن دیگر را هم با نظر او نهایی کنند. خلاصه استقلال‌مان حسابی در وضعیت «لطفاً منتظر بمانید» به سر می‌برد!

پرسپولیس که امسال حسابی در نقل و انتقالات فعال بوده، کلی بازیکن خوب جذب کرده، از جمله پیام نیازمند، بیفوما، رضا شکاری و چند نفر دیگه؛ تازه قرارداد بازیکن‌های کلیدیش مثل کنعانی‌زادگان، عالیشاه، وحید امیری و پورعلی‌گنجی رو هم تمدید کرده. مدیرعامل هم گفته باشگاه به‌طور جدی دنبال جذب چندتا لژیونر مطرح ایرانی مثل شهریار مغانلو، مهدی قایدی و سعید سحرخیزانه؛ خلاصه که درخواست رسمی رو برای باشگا‌ه‌هاشون فرستادن و منتظر پاسخ هستن.

از خارجی‌ها هم که دیگه نگم برات، با فلورنت هادرژوناژ، مدافع کوزوویی-سوئیسیِ آلانیااسپور و یه مهاجم خارجی توافق نهایی کردن؛ فقط مونده امضا و اینا، تا زودتر از اردوی ترکیه به تیم اضافه بشن. اما حال و روز اوستون ارونوف، بازیکن ازبکمون زیاد خوب نیست؛ بنده خدا یه ریز مصدوم میشه و کار به جایی رسیده که باشگاه خیلی محترمانه بهش هشدار داده اگه حرفه‌ای عمل نکنه، شاید مجبور شن قراردادش رو فسخ کنن.

والا چی بگم، باشگاه مراکشی الوداد کازابلانکا افتاده دنبال انزونزیِ خودمون که بیارتش واسه جام باشگاه‌های جهان؛ البته خیال کردن کشکه، سپاهان باید رضایت بده که حالا بعیده! از اون‌ور، کنفدراسیون آسیا بازی مهم و سرنوشت‌سازمون جلو الدحیل قطر رو انداخته ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، استادیوم خلیفه؛ این دیدار واسه ما طلایی‌پوشا حیاتی‌ترینه. تازه، فدراسیون هم به خاطر یه سری قضایای مجوز حرفه‌ای که البته فقط مشکل ما نیست و تیمایی مثل استقلال و گل‌گهرو هم گرفتن، یه جریمه‌ای گذاشته کف دستمون که ان‌شاءالله مدیرامون یه فکری واسش کنن. خلاصه مدیریتم که عوض شده، احمد جمشیدیانِ خودی با اون سابقه درخشانش شده مدیر جدید به جای احسان بعیدی که به دلایل شخصی رفته کنار.

والا داداش، تراختور امسال بعدِ اینکه قهرمان لیگ شد، حالا چهارشنبه هشتم مرداد باید تو سوپرجام، جلوی استقلال وایسه؛ بازی واسه نقش جهان اصفهانه. ولی خیلی وقت نداروخ ها، چون لیگ جدیدم از چهاردهم شروع می‌شه. تازه پورحمیدی که بهترین دروازه‌بان لیگ بود و ۱۴ تا کلین‌شیت داشت رو از دست دادیم، رفت خیبر خرم‌آباد، عارف آقاسی هم دفاع‌مون بود رفت استقلال. مدیرعامل هم که نداروخ، مظفری‌زاده رفته و زنوزی هنوز تصمیم نگرفته؛ فعلاً اسم کاظم محمودی و فرزین قنبری مطرح شده. تازه یه جریمه هم کمیته انضباطی زد، گفتن شرایط مجوز حرفه‌ای رو رعایت نکردین. یعنی اگه دو روز ازمون خبر نداشته باشی، اینجوری می‌شه دیگه!

رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۳۰ ۳۸ ۶۸
۲ سپاهان ۳۰ ۲۷ ۶۰
۳ پرسپولیس ۳۰ ۲۲ ۶۰
۴ فولاد ۳۰ ۶ ۵۳
۵ گل‌گهر ۳۰ ۷ ۴۷
۶ ذوب‌آهن ۳۰ ۴ ۴۲
۷ ملوان ۳۰ ۰ ۳۹
۸ آلومینیوم ۳۰ ۳۵
۹ استقلال ۳۰ ۳۴
۱۰ چادرملو ۳۰ ۳۴
۱۱ خیبرخرم‌آباد ۳۰ ۳۳
۱۲ استقلال‌خوزستان ۳۰ -۱۱ ۳۱
۱۳ شمس‌آذر ۳۰ -۱۸ ۲۹
۱۴ مس‌رفسنجان ۳۰ -۱۴ ۲۸
۱۵ نساجی ۳۰ -۱۳ ۲۳
۱۶ هوادار ۳۰ -۳۱ ۲۲