|
|
|
هیات واگذاری سازمان خصوصیسازی در تصمیمی پرابهام در جلسه ۴۲۷، مجموعه ورزشی آزادی را در لیست واگذاری قرار داد. تسنیم در انتقاد از این تصمیم نوشته: «اعضای هیات یا از ارزش ریالی این مجموعه اطلاعی ندارند، یا خواستهاند مصوبهای داشته باشند و یا لیست واگذاریها را سنگین کنند.»
ناتوانی جمهوری اسلامی در نگهداری استادیوم آزادی، باعث ویرانی و تخریب بخشهای مخالف آن شده است.
دولتهای جمهوری اسلامی در دهههای گذشته در دو نوبت تلاشی برای بازسازی و نوسازی ورزشگاه آزادی کرده اند. این درحالی است که پس از تعطیلی طولانیمدت، تغییر چندانی در ایمنی و ظاهر استادیوم به وجود نیامد.
اما پس از پایان فصل گذشته فوتبال، بازسازی استادیوم آزادی بعد از چند ماه تخریب بخشهای مختلف و ابروریزی در بازیهای بینالمللی، به قرارگاه خاتم وابسته به سپاه پاسداران واگذار شد.
از آن زمان تاکنون و آوارهشدن استقلال، پرسپولیس و تیم ملی، پایان پروژه از دو سال به چندماه، تغییر کرده و در آخرین نوبت، وعده افتتاح نصفه و نیمه در پایان پاییز ۱۴۰۳، به زمستان امسال موکول شده است.
خبرگزاری وابسته به سپاه پاسداران با اشاره به مشخصات مجموعه ورزشی آزادی انتقاد از تصمیم واگذاری توسط سازمان خصوصیسازی را به ابهام در قیمتگذاری خلاصه کرده است: «ارزشگذاری و قیمتگذاری این مجموعه بزرگ با چه سازوکاری قرار است انجام شود؟ و این حجم از منابع مالی از چه سازوکار باید تامین و تجهیز شود برای خرید این مجموعه بزرگ و تاریخی ورزشی؟»
این خبرگزاری نوشته: «البته که این پرسشها در مورد مجموعه فرهنگی ورزشی انقلاب، شیرودی، کبکانیان، کشوری، اردوگاه تیمهای ملی «امام رضا» رامسر، مجموعه سوارکاری نوروزآباد و مجموعه سوارکاری گنبد هم که توسط هیات واگذاری در فهرست موارد مشمول واگذاری قرار گرفتهاند، نیز صدق میکند!»