کاربر عزیز فوتبالی‌ترین، به کمک شما نیازمندیم!

ما برای یک پروژه‌ی مرتبط با فوتبال، شدیداً نیازمند کسب بازخورد از گروهی از کاربران فوتبال‌دوست می‌باشیم. چنانچه تمایل دارید چند دقیقه‌ای از وقت‌تان را در اختیار ما قرار دهید، لطفاً از طریف «واتساپ» یا «تلگرام» برای شماره‌ی زیر یک پیام کوتاه ارسال‌کنید تا یکی از اعضای تیم فوتبالی‌ترین در اولین فرصت با شما تماس بگیرد. لطفاً همچنین کشور محل اقامت‌تان را به همراه زمان مناسب برای پاسخگویی برای‌مان بفرستید. پیشاپیش از همراهی و محبت شما سپاسگزاریم.

شماره‌ی تماس (واتساپ و تلگرام): 00447512109091

هوشنگ گلمکانی منتقد سرشناس فیلم نظر جالبی در خصوص بازی تاریخی ایران و استرالیا دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ دیروز که ۸ آذرماه بود، بیست و سومین سالگرد بازی تاریخی ایران و استرالیا در مرحله پلی آف رقابت های جام جهانی ۱۹۹۸ بود. دیداری که ایران با خوش اقبالی در مقابل تیم سرحال و آماده استرالیا توانست با کسب تساوی ۲-۲ و با توجه به نتیجه ۱-۱ بازی رفت، جواز صعود به رقابت های جام جهانی فرانسه را از آن خود کند.

در مورد آن مسابقه به یاد ماندنی تا به حال بارها و بارها صحبت شده اما هوشنگ گلمکانی،منتقد سرشناس و روزنامه نگار حوزه سینما که حدود دو سال پیش با خبرآنلاین، گفت و گویی در مورد فوتبال داشت، در آن مصاحبه نظر جالبی در مورد بازی ایران-استرالیا داد.

گلمکانی در این خصوص می گوید:« آن روز بیشتر یک اتفاق مهم اجتماعی بود که فوتبال بهانه اش شد. ممکن بود که یک حادثه دیگر منجر به این اتفاق می شد.کمااینکه قبل تر هم روز آزادی خرمشهر را داشتیم اما چون با فضای جنگ و سیاست و مصیبت آمیخته بود،آن شور و هیجان مردم قابل حدس بود.اما ۸ آذر ۷۶ کاملا غیرمنتظره بود.بخشی از غیر منتظره بودنش دقیقا مثل همان مسابقه فوتبال بود. نتیجه ای که رغم خورد و شکل دراماتیک بازی که در نهایت منجر به صعود ایران شد و همین باعث شد که ما با یک انفجار اجتماعی رو به رو شویم. چیزی که من تا به حال آن را ندیده بودم.به نظر می آید در جامعه ما چنین پتانسیلی فقط برای فوتبال وجود دارد. بعد از آن هم تمام اتفاقات مشابهی که افتادند کیفیت آن روز را نداشتند و قابل پیش بینی هم بودند و حتی برایش برنامه ریزی شد. کمااینکه در همان جام جهانی ۱۹۹۸ بعد از پیروزی مقابل آمریکا انگار همه منتظر بودند که مردم به خیابان بیایند. بعد از بازی با استرالیا اما عاطفه ای که سال های سال تلنبار شده بود سر باز کرد و برای اولین بار بود که چنین اتفاقی می افتاد.»

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.