کاربر عزیز فوتبالی‌ترین، به کمک شما نیازمندیم!

ما برای یک پروژه‌ی مرتبط با فوتبال، شدیداً نیازمند کسب بازخورد از گروهی از کاربران فوتبال‌دوست می‌باشیم. چنانچه تمایل دارید چند دقیقه‌ای از وقت‌تان را در اختیار ما قرار دهید، لطفاً از طریف «واتساپ» یا «تلگرام» برای شماره‌ی زیر یک پیام کوتاه ارسال‌کنید تا یکی از اعضای تیم فوتبالی‌ترین در اولین فرصت با شما تماس بگیرد. لطفاً همچنین کشور محل اقامت‌تان را به همراه زمان مناسب برای پاسخگویی برای‌مان بفرستید. پیشاپیش از همراهی و محبت شما سپاسگزاریم.

شماره‌ی تماس (واتساپ و تلگرام): 00447512109091

کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال در حالی مدیرعامل باشگاه فولاد را به دلیل انجام چند مصاحبه محروم کرده است که از رسیدگی به اتهامات دلالی در استقلال و پرسپولیس و یا بررسی پرونده ویلموتس خبری نیست.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید آذری مدیرعامل باشگاه فولاد خوزستان روز سه شنبه با حکم کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم شد. دلیل این محرومیت به ادعای آذری، سه مصاحبه وی درباره وضعیت فدراسیون بعد از کناره گیری مهدی تاج، انتقاد از حضور هواداران مقابل مجلس برای مطالبات فوتبالی و انتقاد از بازگشت فریدون اصفهانیان به کمیته داوران بوده است.

اتهامی که به سعید آذری از کمیته اخلاق وارد شده صرفاً به دلیل انتقاد آزادانه و بیان نظرات شخصی اش در مورد دغدغه‌های فوتبالی و ارائه راهکار برای اصلاح وضعیت موجود بود ولی ظاهراً برای کمیته اخلاق چیزی که در اولویت قرار دارد و خط قرمز محسوب می‌شود، لطمه خوردن به اعتبار و عملکرد فدراسیون فوتبال است و نه مسائل مهمتر.

در ماه‌های اخیر اتفاقاتی در استقلال و پرسپولیس، دو باشگاه بزرگ فوتبال ایران رخ داد که در نوع خود کم نظیر بوده است. احمد سعادتمند مدیرعامل وقت استقلال قرارداد بازیکنان این تیم را در یکی از هتل‌های تهران تنظیم و امضا می‌کرد و بعد از آن اتهاماتی در خصوص دلالی به این مدیرعامل وقت وارد شد.

در باشگاه پرسپولیس هم فایل‌های صوتی و تصویری از مهدی رسول پناه سرپرست سابق این باشگاه رسانه‌ای شد. رسول پناه در یکی از فیلم‌های منتشر شده به صراحت از جدایی محسن ربیع خواه بازیکن تیمش به دلیل مباحث دلالی در پرسپولیس صحبت می‌کند ولی تاکنون کمیته اخلاق یک خبر در مورد احضار افراد مورد اتهام و یا یک حکم درباره مباحث پیرامون دو مدیرعامل وقت استقلال و پرسپولیس منتشر نکرده است.

مقایسه اتهامی که به مدیرعامل فولاد برای اعلام نظر شخصی خود وارد شده است با عدم بررسی اتهاماتی که از سوی سرپرست باشگاه پرسپولیس عنوان شده و یا عدم رسیدگی به ادعاها علیه مدیرعامل وقت استقلال نشان می‌دهد دغدغه کمیته اخلاق ظاهراً حفظ و صیانت از فدراسیون فوتبال است در مقابل انتقادات و نه مقابله با جریانات فساد و دلالی.

صرف نظر از این مسائل می‌توان به عملکرد کمیته اخلاق در پرونده مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران اشاره کرد. ویلموتس بابت دو برد و دو باخت در تیم ملی ایران، بیش از ۲ میلیون یورو از فدراسیون فوتبال گرفت و بعد از آن هم با شکایت به فیفا، فدراسیون کشورمان را بیش از ۶ میلیون یورو محکوم کرد.

در این میان و باوجود ورود نهادهای نظارتی از بیرون فدراسیون و جنجال زیادی که به پا شد، کمیته اخلاق به عنوان رکن فسادیاب و فسادستیز فدراسیون که عملاً باید مستقلاً درباره اتفاقات داخلی فوتبال تصمیم بگیرد، کاری در این زمینه انجام نداد و یا حداقل خبری را - به سان آنچه در پرونده سعید آذری- رسانه‌ای نکرد تا خیال هواداران فوتبال و مردم ایران راحت باشد که کمیته‌ای وجود دارد که در حمایت از «فسادستیزی» قدم بر می‌دارد و نه کمیته‌ای که خود را سپر انتقادات از فدراسیون می‌کند.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.