۰
۱
۹

مربی ترکیه‌ای به استقلال نزدیک شد

قرار است یک مربی اهل کشور ترکیه در کادر فنی جدید تیم فوتبال استقلال قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، تمرینات دو روز اخیر تیم فوتبال استقلال تهران زیر نظر سهراب بختیاری‌زاده برگزار شده و آبی‌پوشان خود را برای دیدار هفته بیست‌وسوم مقابل فجر سپاسی شیراز آماده می‌کنند؛ مسابقه‌ای که قرار است در ورزشگاه شهدای شهر قدس برگزار شود.

با این حال، هنوز دستیار جدیدی به کادرفنی استقلال اضافه نشده است. بختیاری‌زاده نام یک مربی تمرین‌دهنده اهل ترکیه را به مدیران باشگاه ارائه کرده تا مقدمات عقد قرارداد با او فراهم شود و این مربی در اسرع وقت با حضور در تهران، در روند آماده‌سازی تیم مشارکت کند. مصطفی اوزر مربی ترک‌تبار که سابقه حضور در صنعت نفت آبادان را نیز در کارنامه دارد گزینه موردنظر سرمربی استقلال برای تقویت کادر فنی است.

حال باید دید روند مذاکرات با دستیاران ایرانی و خارجی مدنظر بختیاری‌زاده چه زمانی نهایی خواهد شد تا سرمربی آبی‌ها بتواند با تمرکز و آرامش بیشتری برنامه‌های فنی خود را در استقلال دنبال کند.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.
رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ استقلال ۲۲ ۱۳ ۴۱
۲ تراکتور ۲۲ ۱۸ ۳۹
۳ سپاهان ۲۲ ۱۱ ۳۹
۴ گل‌گهر ۲۳ ۰ ۳۶
۵ چادرملو ۲۲ ۸ ۳۵
۶ پرسپولیس ۲۲ ۴ ۳۴
۷ فولاد ۲۲ ۵ ۳۱
۸ فجر سپاسی ۲۳ ۳۰
۹ خیبر ۲۳ ۲۹
۱۰ ملوان ۲۲ ۲۹
۱۱ استقلال خوزستان ۲۲ ۲۵
۱۲ پیکان ۲۳ ۲۴
۱۳ شمس‌آذر ۲۳ ۲۲
۱۴ آلومینیوم ۲۲ ۲۲
۱۵ ذوب‌آهن ۲۱ ۱۹
۱۶ مس رفسنجان ۲۲ -۱۶ ۱۵
رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ آرسنال ۳۰ ۳۷ ۶۷
۲ منچستر سیتی ۲۹ ۳۲ ۶۰
۳ منچستر یونایتد ۲۹ ۱۱ ۵۱
۴ استون‌ویلا ۲۹ ۵ ۵۱
۵ چلسی ۲۹ ۱۹ ۴۸
۶ لیورپول ۲۹ ۹ ۴۸
۷ برنتفورد ۲۹ ۴ ۴۴
۸ اورتون ۲۹ ۱ ۴۳
۹ بورنموث ۲۹ ۴۰
۱۰ فولام ۲۹ ۴۰
۱۱ ساندرلند ۲۹ ۴۰
۱۲ نیوکاسل ۲۹ ۳۹
۱۳ کریستال پالاس ۲۹ ۳۸
۱۴ برایتون ۲۹ ۲ ۳۷
۱۵ لیدز ۲۹ -۱۱ ۳۱
۱۶ تاتنهام ۲۹ ۲۹
۱۷ ناتینگهام فارست ۲۹ -۱۵ ۲۸
۱۸ وستهام ۲۹ -۱۹ ۲۸
۱۹ برنلی ۲۹ -۲۶ ۱۹
۲۰ وولوز ۳۰ -۳۰ ۱۶