۱
۱
۲

واسعی: پنجره باشگاه فولاد باید بسته باشد/ نمی‌دانم چطور بازیکن گرفتند!

هافبک پیشین تیم فولاد خوزستان مدعی شد، پنجره این باشگاه قاعدتا‌ً و قانوناً باید بسته باشد.

سعید واسعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد آخرین وضعیت دریافت مطالباتش از فولاد خوزستان، اظهار داشت: هنوز طلبم را دریافت نکردم و از سمت باشگاه فولاد تماسی هم گرفته نشده است. همکاری من و فولاد بر اساس توافق‌نامه اقاله شد. طبق این اقاله‌نامه در صورت تأخیر در پرداختی فولاد، این باشگاه باید به صورت ماهیانه تأخیر یا تادیه پنج درصدی پرداخت کند، اما تا به امروز اتفاقی صورت نگرفته است.

وی در ادامه افزود: با توجه به اینکه من و حداقل چند نفر از هم‌تیمی‌های سابقم مطالبات‌مان را دریافت نکردیم. بنابراین پنجره باشگاه فولاد قاعدتا‌ً و قانوناً باید بسته باشد. حداقل مطمئنم طلب محمد عباس‌زاده و محمد آبشک پرداخت نشده و ممکن است تعداد نفرات از این هم بیشتر باشد. البته برای هواداران فولاد خیلی احترام قائلم و اصلاً دلم نمی‌خواهد ناراحت باشند، اما برای دریافت حق و حقوقم مسئولان باشگاه چاره و راهی برایم نگذاشتند.

«اگر رأی حقوقی صادر شده و پنجره نقل‌وانتقالاتی باشگاه فولاد بسته است پس این باشگاه چگونه توانسته مجوز بازی بازیکنان جدید خود را بگیرد؟»، بازیکن پیشین تیم فولاد خوزستان در پاسخ به این سؤال تسنیم اذعان کرد: برای من هم مثل شما جای سؤال است که چطور بازیکن گرفتند! حق و حقوقم را که نگرفتم هیچ با چنین مسئله‌ای هم روبه‌رو شدم. در حال حاضر تنها یکی از بازیکنان جدید آنها بازی انجام داده و اگر قرار باشد بقیه هم فرصت بازی پیدا کنند، نمی‌دانم چه بر سر نتایج فولاد خواهد آمد.

واسعی با طرح جزئیات حقوقی در مورد رأی استیناف تصریح کرد: ابتدا در کمیته تعیین وضعیت طرح شکایت کردم و بنا به دلایلی بعداً استیناف‌خواهی کردم، اما کمیته استیناف حکم تأخیر ماهیانه را به سالیانه تغییر داد. برایم جای سؤال است وقتی دو طرف ماجرا قرارداد حقوقی و ثبت شده درباره تأخیر اقاله ماهیانه دارند، چگونه رسیدگی‌کننده پرونده حکم به تأخیر و تادیه سالیانه داده است؟! با این میزان تورم، با حق و حقوق بازیکن نباید اینگونه برخورد کرد. اگر قرار باشد کار را به CAS بکشانم تا پایان فرایند رسیدگی دریافت طلبم عقب و عقب‌تر می‌افتد و ارزش آن نسبت به تورم، کم و کمتر می‌شود.

وی درباره نتایج مس رفسنجان و کنار گذاشته شدنش از لیست نارنجی‌پوشان در لحظه آخر هم یادآور شد: ما و اعضای تیم مثل یک خانواده بودیم، اما در لحظات آخر یکسری از بازیکنان تیم به طور ناشیانه و غیرحرفه‌ای کنار گذاشته و قراردادشان فسخ شد. روی این حرکت و کار مربی سابق‌شان نامی جز نامردی نمی‌شود گذاشت. البته جایگاه این تیم در جدول مسابقات برگرفته از انتخاب‌ها و تصمیمات فنی و مدیریتی‌ ایشان است. خشت اول گر نهد معمار کج تا ثریا می‌رود دیوار کج.

بازیکن سابق مس رفسنجان راجع‌به تصمیمش برای آینده فوتبالی خود گفت: عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ! به لطف برخی ناملایمتی‌ها، در انتظار اتفاق خوبی هستم‌ و قصد دارم از میان پیشنهاداتم، بهترینش را انتخاب کنم.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.
رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۲۰ ۱۷ ۳۵
۲ استقلال ۲۰ ۱۱ ۳۵
۳ سپاهان ۲۰ ۹ ۳۵
۴ پرسپولیس ۲۰ ۷ ۳۴
۵ گل‌گهر ۲۰ ۳ ۳۳
۶ چادرملو ۲۰ ۲ ۲۹
۷ ملوان ۲۰ ۲۸
۸ فجر سپاسی ۲۰ ۲۷
۹ فولاد ۲۰ ۲ ۲۵
۱۰ خیبر ۲۰ ۲۳
۱۱ پیکان ۲۰ ۲۲
۱۲ استقلال خوزستان ۲۰ ۲۲
۱۳ شمس‌آذر ۲۰ ۲۱
۱۴ آلومینیوم ۲۰ ۲۰
۱۵ ذوب‌آهن ۲۰ ۱۹
۱۶ مس رفسنجان ۲۰ -۱۷ ۱۲
Pos Team Played GD Points
1 Arsenal 25 32 56
2 Manchester City 26 30 53
3 Aston Villa 26 10 50
4 Manchester United 26 10 45
5 Chelsea 26 17 44
6 Liverpool 26 6 42
7 Brentford 25 5 39
8 Everton 26 -1 37
9 Bournemouth 26 -2 37
10 Newcastle 26 0 36
11 Sunderland 26 -3 36
12 Fulham 26 -5 34
13 Crystal Palace 26 -4 32
14 Brighton 26 0 31
15 Leeds 26 -9 30
16 Tottenham 26 -1 29
17 Nottingham Forest 26 -13 27
18 West Ham 26 -17 24
19 Burnley 26 -23 18
20 Wolves 26 -32 9