۱
۰
۰

رجائیان: برای دربی به پرسپولیس چراغ سبز نشان دادیم؛ دیگر صحبتی نشد

مدیرعامل باشگاه آلومینیوم اراک گفت که اطلاعی از قطعی شدن یا نشدن برگزاری دربی تهران در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک ندارد.

محمد رجائیان درباره نتایج اخیر تیم آلومینیوم اراک در لیگ برتر فوتبال، به خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم گفت: وقتی فلسفه‌ای مطابق مدل روز دنیا تعریف می‌کنید، از نتایج تیم بزرگسالان نگران نیستید. اگر مهاجمان ما از فرصت‌های خود بهره می‌بردند، نتیجه متفاوتی رقم می‌خورد. کدام تیم در یزد و مقابل هواداران چادرملو توانسته این تیم را اینگونه تحت فشار بگذارد؟

بیشترین تأسف را برای بازیکنان و حسینی خوردموی با ابراز تأسف بابت شکست چادرملو در یزد تصریح کرد: بیشترین تأسف را برای بازیکنان و مجتبی حسینی (سرمربی آلومینیوم) خوردم که لیاقت بیشتری در بازی و جدول لیگ داشتند، اما مهاجم چادرملو از تیزهوشی خودش استفاده کرد و شکست خوردیم. هواداران فوتبال در اراک از مدل بازی آلومینیوم ابراز خرسندی می‌کنند که این مسئله نشان می‌دهد آنها فوتبال را می‌شناسند.

حسینی ۳۰ درصد از بازیکنان تیم امید را انتخاب کرده استمدیرعامل باشگاه آلومینیوم با تمجید از وضعیت سایر تیم‌های این باشگاه خاطر نشان کرد: ۷۰ درصد تیم امید آلومینیوم از بازیکنان بومی تشکیل شده است و ۳۰ درصد باقیمانده هم بازیکنانی هستند که با انتخاب حسینی برای انتقال به تیم بزرگسالان آمده‌اند. او یک روز بعد از بازی رسمی هم یک دیدار تدارکاتی فراهم می‌کند تا بازیکنان نیمکت‌نشین هم بازی کنند. برای اولین بار است که تمرین ما برای چند روز تعطیل شد.

۹۰ درصد باشگاه‌ها بحران مالی دارندرجائیان درباره عبور باشگاه آلومینیوم از بحران مالی که ابتدای فصل با آن مواجه بودند، اظهار داشت: تاکنون ۲۸ درصد از قراردادها را پرداخت کرده‌ایم. به نظرم ۹۰ درصد باشگاه‌های فوتبال با بحران مالی مواجه هستند و باشگاه‌های صنعتی که تصور می‌کردیم دچار این مشکل نمی‌شوند، با چالش مالی روبه‌رو شده‌اند.

اگر فدراسیون در دربی انتظار همکاری دارد، باید تفاهم کنیموی در مورد اختلاف‌نظر مدیران آلومینیوم با مجتبی حسینی برای برگزاری تقابل پرسپولیس و استقلال در اراک تأکید کرد: من و حسینی نظر مشترکی درباره دربی داریم. اگر مسئولان استان مرکزی بخواهند میزبان دربی باشیم، ما فقط باید ورزشگاه خودمان را واگذار کنیم. با توجه به اینکه سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال مرجع بالادستی ما هستند و انتظار همکاری و کمک دارند، باید به سمت تفاهم حرکت کنیم.

مراقبت از زمین برای ما هم مهم استمدیرعامل باشگاه آلومینیوم با اشاره به نگرانی سرمربی تیم فوتبال این باشگاه برای زمین ورزشگاه امام خمینی (ره) به تسنیم گفت: حسینی نسبت به زمین‌های محل تمرین ما هم حساسیت دارد. به وزیر ورزش هم گفتم ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک تحت اجاره ماست و یک بار در هفته یا دو بار در طول ۱۰ روز به این ورزشگاه می‌رویم. این نشان می‌دهد مراقبت از زمین خوب برای ما هم اهمیت دارد.

برای دربی چراغ سبز نشان دادیم و دیگر صحبتی نشدوی در پاسخ به این پرسش که آیا میزبانی پرسپولیس از استقلال در اراک قطعی شده است یا خیر، خاطر نشان کرد: چیزی در این باره نمی‌دانیم و همه چیز به باشگاه پرسپولیس بستگی دارد. مذاکرات اولیه انجام شده است و ما هم چراغ سبز نشان دادیم. پس از آن هیچ صحبتی نشد.

نظر کاربران را اینجا ببینید. ( تعداد نظرات: ۱ )
← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.
رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ سپاهان ۱۵ ۱۰ ۳۰
۲ پرسپولیس ۱۵ ۹ ۲۸
۳ استقلال ۱۵ ۷ ۲۵
۴ چادرملو ۱۵ ۲ ۲۴
۵ تراکتور ۱۵ ۱۰ ۲۳
۶ گل‌گهر ۱۵ ۱ ۲۳
۷ ملوان ۱۵ ۲۲
۸ خیبر ۱۵ ۱ ۲۱
۹ پیکان ۱۶ ۱۸
۱۰ فولاد ۱۵ ۱۶
۱۱ فجر سپاسی ۱۵ ۱۵
۱۲ آلومینیوم ۱۵ ۱۵
۱۳ ذوب‌آهن ۱۶ ۱۴
۱۴ استقلال خوزستان ۱۵ ۱۳
۱۵ شمس‌آذر ۱۵ ۱۰
۱۶ مس رفسنجان ۱۵ -۱۲ ۸
رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ آرسنال ۲۱ ۲۶ ۴۹
۲ منچستر سیتی ۲۱ ۲۶ ۴۳
۳ استون‌ویلا ۲۱ ۹ ۴۳
۴ لیورپول ۲۱ ۴ ۳۵
۵ برنتفورد ۲۱ ۷ ۳۳
۶ نیوکاسل ۲۱ ۵ ۳۲
۷ منچستر یونایتد ۲۱ ۴ ۳۲
۸ چلسی ۲۱ ۱۰ ۳۱
۹ فولام ۲۱ ۰ ۳۱
۱۰ ساندرلند ۲۱ ۳۰
۱۱ برایتون ۲۱ ۳ ۲۹
۱۲ اورتون ۲۱ ۲۹
۱۳ کریستال پالاس ۲۱ ۲۸
۱۴ تاتنهام ۲۱ ۳ ۲۷
۱۵ بورنموث ۲۱ ۲۶
۱۶ لیدز ۲۱ ۲۲
۱۷ ناتینگهام فارست ۲۱ -۱۳ ۲۱
۱۸ وستهام ۲۱ -۲۱ ۱۴
۱۹ برنلی ۲۱ -۱۹ ۱۳
۲۰ وولوز ۲۱ -۲۶ ۷