۰
۰
۰

ناامیدی خوان گارسیا برای رسیدن به ال‌کلاسیکو

دروازه‌بان بارسلونا تأیید کرد که رسیدنش به بازی با رئال مادرید در اولین ال‌کلاسیکوی فصل سخت است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، خوان گارسیا که در حدود دو هفته پیش در تمرینات بارسلونا دچار پارگی مینیسک داخلی زانوی چپ شد و مورد عمل جراحی قرار گرفت، می‌گوید احتمال رسیدنش به اولین ال‌کلاسیکوی فصل کم است. این دروازه‌بان اسپانیایی که تابستان اخیر از اسپانیول به جمع آبی‌واناری‌ها پیوست، گفته می‌شود بین ۴ تا ۶ هفته خانه‌نشین خواهد بود.

اخیراً نشریه «اسپورت» گزارش داده بود که شاید مدت بهبودی گارسیا خیلی کمتر از چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد و نهایت تلاش خود را می‌کند تا به ال‌کلاسیکو پیش‌ رو برسد که در تاریخ ۲۶ اکتبر (۴ آبان) برگزار خواهد شد.

خوان گارسیا که شب گذشته (جمعه) به همراه اریک گارسیا (هم‌تیمی‌اش در بارسا) برای تماشای بازی تیم بسکتبال بارسلونا مقابل والنسیا به سالن محل برگزاری این مسابقه رفته بود، در گفت‌وگو با شبکه تلویزیونی «موویستار» اسپانیا، درباره وضعیتش خودش گفت: زانویم حالا خیلی بهتر است و همه چیز به خوبی پیش می‌رود.

وی همچنین به نوعی با تأیید اینکه احتمال رسیدنش به بازی ال‌کلاسیکوی پیش‌رو خیلی کم است، اظهار داشت: حدود یک ماه از زمان ریکاوری‌ام باقی مانده و خواهیم دید اوضاع چطور پیش خواهد رفت. کم و بیش، یک ماه دیگر برمی‌گردم.

دروازه‌بان اسپانیایی بارسلونا همچنین در بخش دیگری از صحبت‌هایش خاطرنشان کرد: من عاشق بسکتبال هستم و هرم موقع که بتوانم سعی می‌کنم برای تماشای بازی‌ها بسکتبال به سالن بیایم چون جو مسابقات بسکتبال فوق‌العاده است. امیدوارم بارسا این بازی را ببرد (تیم بسکتبال بارسلونا با نتیجه ۱۰۸ بر ۱۰۲ والنسیا را شکست داد).

گارسیای ۲۴ ساله، این فصل در ۷ بازی در درون دروازه بارسلونا ایستاده و در سه بازی دروازه این تیم را بسته نگه داشته است.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.

درود بر شما همراهان عزیز! همان‌طور که احتمالاً متوجه شده‌اید، اخیراً تغییراتی در سایت ایجاد کرده‌ایم تا سرعت و عملکرد آن بهبود یابد و همچنین امکان افزودن بخش‌های جدید به آن فراهم گردد. در این مرحله، دریافت نظرات شما و رفع مشکلات احتمالی برای ما بسیار مهم است. در صورت تمایل، از طریق واتس‌اپ (00447512109091) به ما پیام بدهید تا در چند دقیقه نظرتان را درباره این تغییرات جویا شویم. به‌ویژه اگر در استفاده از فوتبالی‌ترین با مشکلی روبه‌رو هستید، ممنون می‌شویم همین حالا ما را مطلع‌کنید. 🙏⚽🚀

رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ چادرملو ۱۰ ۲ ۱۷
۲ استقلال ۹ ۶ ۱۶
۳ پرسپولیس ۱۰ ۵ ۱۵
۴ سپاهان ۹ ۳ ۱۵
۵ ملوان ۹ ۱ ۱۴
۶ خیبر ۱۰ ۰ ۱۴
۷ تراکتور ۹ ۷ ۱۳
۸ گل‌گهر ۱۰ ۱۳
۹ آلومینیوم ۱۰ ۱۳
۱۰ فجر سپاسی ۱۰ ۱۱
۱۱ فولاد ۱۰ ۱۱
۱۲ ذوب‌آهن ۱۰ ۱۰
۱۳ استقلال خوزستان ۱۰ ۹
۱۴ پیکان ۱۰ ۸
۱۵ مس رفسنجان ۱۰ ۷
۱۶ شمس‌آذر ۱۰ ۶
رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ آرسنال ۱۱ ۱۵ ۲۶
۲ منچستر سیتی ۱۱ ۱۵ ۲۲
۳ چلسی ۱۱ ۱۰ ۲۰
۴ ساندرلند ۱۱ ۴ ۱۹
۵ تاتنهام ۱۱ ۹ ۱۸
۶ استون‌ویلا ۱۱ ۳ ۱۸
۷ منچستر یونایتد ۱۱ ۱ ۱۸
۸ لیورپول ۱۱ ۱ ۱۸
۹ بورنموث ۱۱ ۱۸
۱۰ کریستال پالاس ۱۱ ۵ ۱۷
۱۱ برایتون ۱۱ ۲ ۱۶
۱۲ برنتفورد ۱۱ ۰ ۱۶
۱۳ اورتون ۱۱ ۱۵
۱۴ نیوکاسل ۱۱ ۱۲
۱۵ فولام ۱۱ ۱۱
۱۶ لیدز ۱۱ -۱۰ ۱۱
۱۷ برنلی ۱۱ ۱۰
۱۸ وستهام ۱۱ -۱۰ ۱۰
۱۹ ناتینگهام فارست ۱۱ -۱۰ ۹
۲۰ وولوز ۱۱ -۱۸ ۲