0
0
0

توضیح باشگاه پرسپولیس در مورد جذب بازیکنان جدید

باشگاه پرسپولیس با اشاره به دیدگاه وحید هاشمیان گفت: بازیکن باکیفیت می خواهیم تا جذب کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، پیگیری‌ها و بررسی گزینه‌های مختلفی برای جذب بازیکن در جریان است. باشگاه پرسپولیس در روزهای گذشته نسبت به جذب یک هافبک اقدام کرد و حداکثر در سه پست دیگر به دنبال بازیکن خواهیم بود.

با توجه به اینکه در روزهای گذشته بیشترین سوال و دغدغه هواداران عزیز و رسانه‌های محترم به این موضوع مربوط می‌شد، در راستای اطلاع رسانی دقیق‌تر، توضیحاتی ارائه می‌شود.

در روزهای گذشته بعضی گزینه‌ها در حالی برای پرسپولیس مطرح شده‌اند که اصولاً هرگونه انتقال آن‌ها منتفی شده است ولی انتشار اخبار نادرست، انتظارات کاذبی را به زیان پرسپولیس و به سود آن بازیکنان ایجاد کرده است که به دنبال تأثیرگذاری روی باشگاه‌های غیر ایرانی خواهان خود هستند.

در وهله بعدی هواداران پرسپولیس باید بدانند تلاش باشگاه برای جذب گزینه‌های کادر فنی ادامه دارد. صادقانه باید گفت شاید برای باشگاه آسان‌تر این باشد که با کمی اغماض با جذب یکی دو بازیکن، پرونده نقل و انتقالات بسته شده و از این فشار خارج شویم ولی چنین نگاهی شایسته مجموعه‌ای که قهرمانی را هدف خود می‌داند، نیست. در این میان برای انتخاب، محدودیت‌هایی هم وجود دارد که در کنترل باشگاه نیست و اگر نبود طبعاً امکان بیشتر برای معرفی گزینه‌های جذاب به سرمربی وجود داشت. با این وجود تاکنون رزومه نزدیک به ۴۰ بازیکن به کادر فنی ارائه شده است.

هرچند این شرایط فشار کار و افکار عمومی روی باشگاه را بیشتر می‌کند ولی عمیقاً نگاه حرفه‌ای، عاقلانه و هوشمندانه سرمربی تیم را می‌پسندیم و به آن احترام می‌گذاریم. این باور فراتر از آن است که فقط بگوییم مذاکره با بازیکن فقط در صورت تأیید وی صورت خواهد گرفت. سرمربی در این ارتباط سخت‌گیری به جا و درستی دارد و هدفی جز حفظ منافع پرسپولیس و هواداران را در نظر نگرفته است.

بخشی از این فلسفه، پیش از این از سوی وحید هاشمیان در گفتگوی رسمی با رسانه باشگاه، نمایان شد.

وی عنوان داشته بود: «… ما نمی‌خواهیم بازیکنانی را به صرف اینکه خارجی هستند، جذب کنیم در حالی که کیفیت لازم را ندارند. ما می‌خواهیم بازیکنی بگیریم که به تیم کمک کند. تلاش می‌کنیم بازیکنانی را پیدا کنیم که با شرایط تیم همخوانی داشته باشند.»

اقدامات باشگاه برای جذب بازیکن نباید باعث نادیده گرفتن بازیکنان توانمند کنونی تیم در پست‌های مورد نظر شود که یک مجموعه کامل را در کنار سایر همبازیان خود ساخته‌اند و اگر همان‌ها اکنون در تیم‌های دیگر حضور داشتند می‌توانستند گل اخبار نقل و انتقالات و مرجع سوالات هر روز هواداران از باشگاه پرسپولیس شوند که آیا موفق به جذب‌شان خواهیم شد؟ ما خوشبختیم که اکنون این بازیکنان را در اختیار داریم.

در کنار تمام این موارد تاکید می‌شود، هیچ جایی برای بهانه‌جویی نیست، نظر به اینکه فصلی طولانی را در پیش داریم به دنبال جذب بازیکن در پست‌های مورد نظر هستیم تا هم دست سرمربی باز باشد و هم خود را بیشتر تقویت و مسلح کرده باشیم ولی چنان که آقای وحید هاشمیان عنوان کرد؛ ترجیح بر این است بازیکنی که می‌گیریم حرف تازه ای به پرسپولیس اضافه کند و مجموعه را از آنچه هست به سطح بالاتری ارتقا دهند. قرار نیست هر بازیکنی را هم بگیریم و نگاه به تقویت ترکیب و رفع نیازهای تیم هم محدود به این زمان نیست و یک فرایند ادامه دار در طول فصل است.

View user comments here. (1 comment)
→ Please register or login to add your comment.

Manchester United are moving closer to a deal for Brighton midfielder Carlos Baleba as Michael Carrick presses on with his midfield rebuild. Baleba, a Cameroon international, is being discussed as United’s third midfield signing of the window.

Arsenal, meanwhile, are advancing in talks for Aston Villa and England defender Ezri Konsa. Villa have warned Konsa that a move could affect his place in the England setup. Arsenal’s business is not limited to arrivals: the club is prioritizing a loan for Ethan Nwaneri rather than a permanent sale.

Liverpool’s midfield is heading for a notable change. Curtis Jones is set to join Inter Milan in a deal worth 35 million euros, with a medical planned after Inter made him their top target in that area. Liverpool are also pushing to sign Bradley Barcola, while a move for Ibrahim Mbaye is not expected to progress for now.

Tottenham are pursuing multiple attacking and midfield options. Spurs are advancing on deals for Savinho and Omar Marmoush from Manchester City, while their interest in Cody Gakpo remains active. They have also made an offer for Napoli midfielder Stanislav Lobotka.

Elsewhere, Aston Villa have confirmed the arrivals of goalkeeper Zion Suzuki and left-back Matteo Ruggeri in deals worth a combined £47 million. Bayern Munich’s Jamal Musiala said he has been diagnosed with a treatable neurological dysfunction after collapsing for the second time in four days during preseason friendlies.

Pos Team Played GD Points
1 Arsenal 38 44 85
2 Manchester City 38 42 78
3 Manchester United 38 19 71
4 Aston Villa 38 7 65
5 Liverpool 38 10 60
6 Bournemouth 38 4 57
7 Sunderland 38 -6 54
8 Brighton 38 6 53
9 Brentford 38 3 53
10 Chelsea 38 6 52
11 Fulham 38 -4 52
12 Newcastle 38 -2 49
13 Everton 38 -3 49
14 Leeds 38 -7 47
15 Crystal Palace 38 -10 45
16 Nottingham Forest 38 -3 44
17 Tottenham 38 -9 41
18 West Ham 38 -19 39
19 Burnley 38 -37 22
20 Wolves 38 -41 20
Player Goals
E. Haaland (Manchester City) 27
Thiago (Brentford) 22
O. Watkins (Aston Villa) 16
João Pedro (Chelsea) 15
M. Gibbs-White (Nottingham Forest) 15
D. Calvert-Lewin (Leeds) 14
V. Gyökeres (Arsenal) 14
D. Welbeck (Brighton) 13
E. Kroupi (Bournemouth) 13
J. Mateta (Crystal Palace) 12
B. Mbeumo (Manchester United) 11
B. Šeško (Manchester United) 11
H. Ekitike (Liverpool) 11
Richarlison (Tottenham) 11
Z. Flemming (Burnley) 11