۰
۰
۰

گل‌گهر - ملوان؛تعیین نخستین فینالیست در نیمه‌نهایی؛ نبرد تاریخ و تشنگی

تیم‌های فوتبال گل گهر و ملوان در یکی از دیدارهای نیمه‌نهایی جام حذفی فصل جاری امروز به مصاف هم می روند تا چهره نخستین فینالیست این دوره از مسابقات مشخص شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جام حذفی به یکی از حساس‌ترین ایستگاه‌هایش می‌رسد؛ جایی که تیم فوتبال گل‌گهر سیرجان و ملوان بندرانزلی باید برای رسیدن به فینال بجنگند. این دو تیم عصر امروز جمعه دوم خرداد، از ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه شهید سلیمانی سیرجان، با قضاوت امیر عرب‌براقی مقابل هم صف‌آرایی خواهند کرد؛ مسابقه‌ای که می‌تواند سرنوشت فصل را برای هر دو تیم تغییر دهد.

گل‌گهر با هدایت مهدی تارتار در خانه میزبان ملوانی خواهد بود که مازیار زارع، بازیکن سال‌های نه‌چندان دور فوتبال ایران، سکان‌دار آن است. تارتار تیمش را در شرایطی روانه این بازی حساس می‌کند که یکی از مهره‌های مهمش یعنی محمدمهدی زارع را به دلیل محرومیت در اختیار نخواهد داشت. غیبت این بازیکن می‌تواند در سیستم دفاعی گل‌گهر تأثیرگذار باشد، به‌ویژه در تقابل با تیمی که در جام حذفی امسال نشان داده برنامه‌های ویژه‌ای برای این رقابت دارد.

در مسیر رسیدن به نیمه‌نهایی، گل‌گهر تیم‌های تراکتور، خیبر خرم‌آباد و نساجی را یکی پس از دیگری از پیش رو برداشت؛ تیم‌هایی که هریک می‌توانستند مدعی رسیدن به مراحل بالاتر باشند. در سوی دیگر، ملوان مسیر دشواری را طی کرد و با حذف چادرملو، ذوب‌آهن و سپاهان نشان داد که به این راحتی‌ها پا پس نمی‌کشد. جالب اینکه هر دو تیم در این مسیر، مجموعاً ۶ تیم لیگ برتری را از گردونه رقابت‌ها خارج کرده‌اند و همین موضوع نشان می‌دهد این مسابقه تا چه اندازه می‌تواند تماشایی و نفس‌گیر باشد.

اگرچه گل‌گهر تاکنون در جام حذفی رنگ قهرمانی را ندیده، اما ملوان سه‌بار قهرمانی در آن را چشیده است؛ تیمی که با سابقه، قدم به میدان می‌گذارد، اما طی پنج فصل اخیر نتوانسته به افتخار بزرگی برسد. از حذف در دور اول مقابل شهرداری ماهشهر و مس شهربابک گرفته تا باخت در مراحل بالاتر برابر استقلال، سپاهان و فولاد، همه و همه نشان می‌دهد که انزلی‌چی‌ها همیشه یک قدم مانده به موفقیت مانده‌اند.

رویارویی‌های اخیر دو تیم نیز از حساسیت بالا حکایت دارد. در دو دیدارشان در لیگ برتر این فصل، سهم هر تیم یک برد بوده. در ده بازی گذشته‌ای که به مصاف هم رفته‌اند، گل‌گهر چهار بار برنده از زمین بیرون آمده، ملوان دو بار و چهار دیدار نیز بدون برنده به پایان رسیده است.

حالا اما ماجرا فرق دارد. این بار، تنها یک بلیت فینال روی میز است و هر اشتباهی ممکن است گران تمام شود. برای ملوان، فرصتی است برای زنده‌کردن خاطرات شیرین گذشته؛ و برای گل‌گهر، مأموریتی برای رسیدن به اولین فینال تاریخ در جام حذفی. باید دید در پایان این نبرد حساس، نام کدام تیم روی تابلوی فینالیست‌ها ثبت خواهد شد.

در دیگر بازی نیمه‌نهایی تیم‌های استقلال تهران و صنعت نفت آبادان فردا شنبه و از ساعت ۱۹:۴۵ در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می‌روند.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.

با درود به شما همراهان عزیز! قصد داریم در طول تعطیلات لیگ، تغییراتی در سایت ایجاد کنیم که بخش نخست آن در حال حاضر فعال شده است. در این مرحله، دریافت نظرات شما و رفع مشکلات احتمالی برای ما بسیار مهم است. لطفاً در صورت امکان از طریق واتساپ (00447512109091) به ما پیام بدهید تا چند دقیقه وقت‌تان را بگیریم و نظرتان را جویا شویم. به‌ویژه اگر با مشکلی در استفاده از فوتبالی‌ترین روبرو هستید، ممنون می‌شویم اگر همین الان ما را مطلع‌کنید. 🙏⚽🚀

پرسپولیس که امسال حسابی در نقل و انتقالات فعال بوده، کلی بازیکن خوب جذب کرده، از جمله پیام نیازمند، بیفوما، رضا شکاری و چند نفر دیگه؛ تازه قرارداد بازیکن‌های کلیدیش مثل کنعانی‌زادگان، عالیشاه، وحید امیری و پورعلی‌گنجی رو هم تمدید کرده. مدیرعامل هم گفته باشگاه به‌طور جدی دنبال جذب چندتا لژیونر مطرح ایرانی مثل شهریار مغانلو، مهدی قایدی و سعید سحرخیزانه؛ خلاصه که درخواست رسمی رو برای باشگا‌ه‌هاشون فرستادن و منتظر پاسخ هستن.

از خارجی‌ها هم که دیگه نگم برات، با فلورنت هادرژوناژ، مدافع کوزوویی-سوئیسیِ آلانیااسپور و یه مهاجم خارجی توافق نهایی کردن؛ فقط مونده امضا و اینا، تا زودتر از اردوی ترکیه به تیم اضافه بشن. اما حال و روز اوستون ارونوف، بازیکن ازبکمون زیاد خوب نیست؛ بنده خدا یه ریز مصدوم میشه و کار به جایی رسیده که باشگاه خیلی محترمانه بهش هشدار داده اگه حرفه‌ای عمل نکنه، شاید مجبور شن قراردادش رو فسخ کنن.

استقلال این روزها حسابی بازار نقل و انتقالات را به هم ریخته. عارف آقاسی با تجربه که قبلاً هم سابقه پوشیدن لباس استقلال را داشته، دوباره برای دو سال به جمع آبی‌ها برگشته و امیرمحمد رزاقی‌نیا، هافبک جوان و خوش‌آتیه گل‌گهر هم قراردادی سه‌ساله امضا کرده. تازه با علی نظری جویباری و محمدجواد حسین‌نژاد از دینامو ماخاچ قلعه روسیه هم به توافق کامل رسیده‌اند و فقط مانده اعلام رسمی. سعید سحرخیزان مهاجم ایرانی باشگاه اورنبورگ روسیه هم همه چیزش با استقلال تمام شده، مگر این‌که پیشنهادی از آن طرف آب برسد و کلاً داستان عوض شود.

جالب‌تر اینکه در بحث حقوقی هم آبی‌ها کوتاه نیامده‌اند؛ معاون حقوقی باشگاه رسماً تأکید کرده که قرارداد دیدیه اندونگ همچنان پابرجاست و خبری از فسخ و این‌جور ماجراها نیست. تازه تاریخ سوپرجام هم قطعی شد، هشتم مرداد در نقش جهان مقابل تراکتور بازی داریم. در عین حال، مدیرهای باشگاه منتظرند سرمربی جدید مشخص شود تا چند بازیکن دیگر را هم با نظر او نهایی کنند. خلاصه استقلال‌مان حسابی در وضعیت «لطفاً منتظر بمانید» به سر می‌برد!

والا داداش، تراختور امسال بعدِ اینکه قهرمان لیگ شد، حالا چهارشنبه هشتم مرداد باید تو سوپرجام، جلوی استقلال وایسه؛ بازی واسه نقش جهان اصفهانه. ولی خیلی وقت نداروخ ها، چون لیگ جدیدم از چهاردهم شروع می‌شه. تازه پورحمیدی که بهترین دروازه‌بان لیگ بود و ۱۴ تا کلین‌شیت داشت رو از دست دادیم، رفت خیبر خرم‌آباد، عارف آقاسی هم دفاع‌مون بود رفت استقلال. مدیرعامل هم که نداروخ، مظفری‌زاده رفته و زنوزی هنوز تصمیم نگرفته؛ فعلاً اسم کاظم محمودی و فرزین قنبری مطرح شده. تازه یه جریمه هم کمیته انضباطی زد، گفتن شرایط مجوز حرفه‌ای رو رعایت نکردین. یعنی اگه دو روز ازمون خبر نداشته باشی، اینجوری می‌شه دیگه!

والا چی بگم، باشگاه مراکشی الوداد کازابلانکا افتاده دنبال انزونزیِ خودمون که بیارتش واسه جام باشگاه‌های جهان؛ البته خیال کردن کشکه، سپاهان باید رضایت بده که حالا بعیده! از اون‌ور، کنفدراسیون آسیا بازی مهم و سرنوشت‌سازمون جلو الدحیل قطر رو انداخته ۲۷ مرداد ۱۴۰۳، استادیوم خلیفه؛ این دیدار واسه ما طلایی‌پوشا حیاتی‌ترینه. تازه، فدراسیون هم به خاطر یه سری قضایای مجوز حرفه‌ای که البته فقط مشکل ما نیست و تیمایی مثل استقلال و گل‌گهرو هم گرفتن، یه جریمه‌ای گذاشته کف دستمون که ان‌شاءالله مدیرامون یه فکری واسش کنن. خلاصه مدیریتم که عوض شده، احمد جمشیدیانِ خودی با اون سابقه درخشانش شده مدیر جدید به جای احسان بعیدی که به دلایل شخصی رفته کنار.

رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۳۰ ۳۸ ۶۸
۲ سپاهان ۳۰ ۲۷ ۶۰
۳ پرسپولیس ۳۰ ۲۲ ۶۰
۴ فولاد ۳۰ ۶ ۵۳
۵ گل‌گهر ۳۰ ۷ ۴۷
۶ ذوب‌آهن ۳۰ ۴ ۴۲
۷ ملوان ۳۰ ۰ ۳۹
۸ آلومینیوم ۳۰ ۳۵
۹ استقلال ۳۰ ۳۴
۱۰ چادرملو ۳۰ ۳۴
۱۱ خیبرخرم‌آباد ۳۰ ۳۳
۱۲ استقلال‌خوزستان ۳۰ -۱۱ ۳۱
۱۳ شمس‌آذر ۳۰ -۱۸ ۲۹
۱۴ مس‌رفسنجان ۳۰ -۱۴ ۲۸
۱۵ نساجی ۳۰ -۱۳ ۲۳
۱۶ هوادار ۳۰ -۳۱ ۲۲
Pos Team Played GD Points
1 Liverpool 38 45 84
2 Arsenal 38 35 74
3 Manchester City 38 28 71
4 Chelsea 38 21 69
5 Newcastle 38 21 66
6 Aston Villa 38 7 66
7 Nottingham Forest 38 12 65
8 Brighton 38 7 61
9 Bournemouth 38 12 56
10 Brentford 38 9 56
11 Fulham 38 0 54
12 Crystal Palace 38 0 53
13 Everton 38 -2 48
14 West Ham 38 -16 43
15 Manchester United 38 -10 42
16 Wolves 38 -15 42
17 Tottenham 38 -1 38
18 Leicester 38 -47 25
19 Ipswich 38 -46 22
20 Southampton 38 -60 12