۱
۰
۰

از «بی‌تاثیرترین» سه امتیاز پرسپولیس تا پایان تلخ فصل سیاه استقلال

هر چند تراکتور با اقتدار توانست عنوان قهرمانی لیگ بیست و چهارم را به خود اختصاص دهد اما استقلال و پرسپولیس پایان متفاوتی در این دوره داشتند و دست خالی به تعطیلات رفتند.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته سی‌اُم و پایانی لیگ برتر روز پنج شنبه ۲۵ اردیبهشت با انجام هر هشت دیدار پیگیری شد و در مهم‌ترین دیدارها تیم سپاهان موفق شد با کامبک مقابل استقلال سهمیه آسیایی خود برای فصل آینده را قطعی کند و پرسپولیس هم با وجود پیروزی خانگی مقابل هوادار دستش از کسب سهمیه آسیایی کوتاه ماند تا سرخ‌ها بدون کسب هیچ عنوان مهمی فصل بیست و چهارم را به پایان برسانند.

پرسپولیس - هوادار؛ تلخ‌ترین سه امتیاز سرخ‌ها در فصل جاری

تیم فوتبال پرسپولیس در آخرین بازی خود که با استقبال خوب هواداران هم همراه شده بود در خانه از تیم هوادار میزبانی کرد که این دیدار در پایان با نتیجه ۲ بر صفر به سود شاگردان کارتال خاتمه یافت. سرخ‌ها از همان ابتدا بازی را هجومی آغاز کردند اما این بازی در نیمه اول گلی به همراه نداشت و در نیمه دوم پس از تعویض‌هایی که سرمربی ترکیه‌ای پرسپولیس انجام داد، سرخ‌ها ابتدا با گل ارونوف و سپس با گل براجعه موفق شدند با پیروزی زمین بازی را ترک کنند اما از آنجایی که سپاهان موفق به شکست دادن استقلال تهران شد، شاگردان کارتال موفق به کسب سهمیه آسیایی نشدند تا سه امتیاز تلخی را کسب کنند.

سپاهان - استقلال تهران؛ امیدهای کارترون برای ادامه کار در اصفهان زنده ماند

تیم فوتبال سپاهان که برای قطعی کردن سهمیه آسیایی خود برای فصل آینده نیاز به پیروزی در این بازی داشت در ابتدا با گل زود هنگام محمدحسین اسلامی آبی‌ها پیش افتادند اما با گل کاوه رضایی بازی در نیمه اول با نتیجه تساوی خاتمه یافت و در نیمه دوم سپاهان با افزایش حملات خود توانست دو گل دیگر به ثمر برساند تا در پایان با نتیجه ۳ بر یک پیروز از زمین بازی خارج شود. در این دیدار وسام بن یدر پس از چند بازی ناکامی در گلزنی برای سپاهان موفق شد گل سوم را به ثمر برساند. همچنین زمزمه‌های تغییر سرمربی در سپاهان هم شنیده می‌شد که با قطعی شدن کسب سهمیه آسیایی سپاهان، امیدهای پاتریس کارترون برای ادامه کار در اصفهان زنده ماند. سپاهان همچنین عنوان نایب قهرمانی را هم به دست آورد.

ملوان - فولاد؛ ناکامی شاگردان گل محمدی در آخرین بازی فصل

تیم‌های فوتبال ملوان و فولاد در حالی به مصاف هم رفتند که هر دو تیم انگیزه‌ای برای پیروزی نداشتند و در پایان این دیدار با نتیجه یک بر یک خاتمه یافت. سعید کریمی برای ملوان و محمدرضا سلیمانی برای فولاد در این بازی گلزنی کردند. در این دیدار مازیار زارع به دلیل اعتراض به داوری از کنار زمین اخراج شد تا در اولین بازی فصل آینده از روی سکوها تیم خود را همراهی کند.

نساجی - ذوب آهن؛ شهرخسته با شکست با لیگ برتر خداحافظی کرد

تیم فوتبال نساجی که پیش از این سقوطش به لیگ دسته اول قطعی شده بود در آخرین بازی خود در لیگ برتر از تیم ذوب آهن میزبانی کرد که این دیدار با برتری ۳ بر صفر شاگردان محمد ربیعی به پایان رسید تا رضا مهاجری در دومین تجربه خود روی نیمکت نساجی به عنوان سرمربی دومین شکست متوالی را به دست آورد.

مدیران باشگاه نساجی پس از شکست خانگی ۲۰ درصد از قرارداد اعضای تیم خود را کسر کردند. مرتضی تبریزی دو گل از سه گل ذوب آهن را به ثمر رساند و توانست بار دیگر ورژن خوب خود را به فوتبال ایران نشان دهد.

شمس آذر - آلومینیوم؛ رحمتی و شاگردان با خوش شانسی در لیگ ماندنی شدند

تیم فوتبال شمس آذر که در هفته‌های پایانی لیگ برتر از مدعیان سقوط به لیگ دسته اول محسوب می‌شدند اما با خوش شانسی در لیگ برتر ماندنی شدند. در حالی که دیدار این تیم با آلومینیوم برای هیچیک از دو تیم مهم نبود اما شمس آذری‌ها با قبول شکست ۳ بر یک در خانه فصل را به پایان رساندند تا سومین شکست متوالی را تجربه کنند. شاید اگر تیم نساجی از فرصت‌های خود استفاده می‌کرد شمس آذر به لیگ دسته اول سقوط می‌کرد اما نماینده استان قزوین دومین فصل حضور خود در لیگ برتر را هم با موفقیت پشت سر گذاشت.

چادرملو - گل گهر؛ کمک تارتار و شاگردانش به استقلال برای تک رقمی شدن

تیم فوتبال چادرملو که در فصل بیست و چهارم اولین تجربه خود در بالاترین سطح فوتبال ایران را تجربه می‌کرد در آخرین دیدار خانگی خود با یک گل مغلوب گل گهر شد. بازیکن خارجی چادرملو به اشتباه دروازه خودی را باز کرد تا استقلال تهران با وجود شکست مقابل سپاهان اما به تفاضل گل بهتر نسبت به چادرملو در رده نهم جای گیرد و سعید اخباری و شاگردانش هم با کسب رده دهمی لیگ را به پایان برسانند.

مس - خیبر؛ کِسِل کننده و بدون گل

تیم‌های فوتبال مس و خیبر که هر دو بقای خود در لیگ برتر را قطعی کرده بودند در تنها بازی هفته که گلی به همراه نداشت به مصاف هم رفتند که با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید. این بازی آخرین حضور سیدسیروس پورموسوی روی نیمکت مس بود و باید دید تکلیف هدایت این تیم چه خواهد شد.

استقلال خوزستان - تراکتور؛ پایان خوش برای پرشورها

تیم فوتبال تراکتور که در فاصله دو هفته مانده به پایان لیگ برتر قهرمانی خود را قطعی کرده بود در دیداری یکطرفه رو در روی استقلال خوزستان قرار گرفت و موفق شد با ارائه یک بازی برتر نسبت به میزبان خود دست پُر اهواز را به سمت تبریز ترک کند و پرشورها با ۶۸ امتیاز مقتدرانه اولین قهرمانی خود را در تاریخ لیگ برتر جشن گرفتند. امیرحسین حسین زاده هم توانست در این بازی با ارائه یک نمایش درخشان کسب عنوان آقای گلی را از آن خود کند.

جدول لیگ برتر در پایان فصل بیست و چهارم

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.

با درود به شما همراهان عزیز! قصد داریم در طول تعطیلات لیگ، تغییراتی در سایت ایجاد کنیم که بخش نخست آن در حال حاضر فعال شده است. در این مرحله، دریافت نظرات شما و رفع مشکلات احتمالی برای ما بسیار مهم است. لطفاً در صورت امکان از طریق واتساپ (00447512109091) به ما پیام بدهید تا چند دقیقه وقت‌تان را بگیریم و نظرتان را جویا شویم. به‌ویژه اگر با مشکلی در استفاده از فوتبالی‌ترین روبرو هستید، ممنون می‌شویم اگر همین الان ما را مطلع‌کنید. 🙏⚽🚀

باشگاه پرسپولیس توی نقل و انتقالات تابستونی امسال حسابی داره سنگ تموم می‌ذاره. علاوه بر خریدهای خوب داخلی مثل پیام نیازمند، بیفوما، رضا شکاری، وحید فخریان، امین کاظمیان و محمدحسین صادقی، ظاهراً برای جذب بازیکن‌های خارجی هم آستین‌ها رو بالا زده. اسماعیل کارتال هم که دیگه خیال ما رو راحت کرده؛ بعد از قطعی کردن توافق با فلورنت هادرژوناژ، مدافع راست اهل کوزوو از تیم آلانیااسپور ترکیه، با یه مهاجم خارجی دیگه هم به توافق خوبی رسیده، که امیدواریم قراردادش به‌زودی امضا می‌شه.

از طرف دیگه، باشگاه یه هافبک میانی تو لیگ ترکیه رو هم زیر نظر گرفته تا دیگه با خیال راحت، از سوم تیر برای اردوی ۲۳ روزه ترکیه کاملاً آماده بشیم. راستی، طبق توصیه‌های سرمربی، برای چهار تا لژیونر ایرانی یعنی شهریار مغانلو، مهدی قایدی، محمدجواد حسین‌نژاد و سعید سحرخیزان هم پیشنهاد رسمی فرستاده شده. مدیران هم زرنگی کردن و قرارداد بازیکن‌های اصلی مثل کنعانی‌زادگان، عالیشاه، پورعلی‌گنجی، وحید امیری، سرلک و خدابنده‌لو رو تمدید کردن تا هماهنگی تیم حفظ بشه.

ولی توی این اوضاع خوب، وضعیت اوستون ارونوف ملی‌پوش ازبکستانی چندان چنگی به دل نمی‌زنه. باشگاه به خاطر مصدومیت‌های زیاد و غیبت‌هاش حسابی بهش تذکر داده و گفته اگه از این بی‌نظمی‌ها و بی‌توجهی به دستورالعمل‌های پزشکی دست برنداره، شاید مجبور به فسخ توافقی قرارداد بشن. خلاصه که باشگاه با این قاطعیت و مدیریتی که داره نشون می‌ده، خیال ما هوادارا راحت شده که فصل جدید تیمی محکم‌تر و هماهنگ‌تر داریم!

باشگاه استقلال حسابی دست به کار شده و فعلاً توی بازار نقل‌وانتقالات دارد کولاک می‌کند. اول از همه که عارف آقاسی، مدافع ملی‌پوش سابقِ فولاد و تراکتور، با قراردادی دوساله به استقلال آمد و بعدش هم امیرمحمد رزاقی‌نیا، هافبک جوان و آینده‌دار فصل قبل گل‌گهر، با قرارداد سه ساله اولین خرید تابستانی تیم شد. حالا هم که یک هافبک خوب از دینامو ماخاچ قلعه روسیه گرفتیم: محمدجواد حسین‌نژاد با رکورد ۳ گل و ۳ پاس گل که باشگاه گفته به زودی به هواداران معرفی می‌شود.

از آن طرف، استقلال تا پای توافق نهایی با سعید سحرخیزان، مهاجم جوانِ باشگاه اورنبورگ روسیه رفته؛ البته گویا ایشان هنوز نیم‌نگاهی به پیشنهادهای خارجی احتمالی دارد و خلاصه باید ببینیم آخرش لباس آبی می‌پوشد یا نه. راستی، شایعات درباره رفتن گائل اندونگ، بازیکن خارجی مؤثر تیم هم صد در صد تکذیب شده؛ معاون باشگاه، آقای طباطبایی هم گفته‌اند اندونگ طبق قرارداد، فصل بعد هم کنار تیم خواهد بود.

نکته بامزه داستان اینجاست که استقلال دارد پشت هم بازیکن جذب می‌کند اما هنوز دقیقاً نمی‌دانیم سرمربی فصل آینده کیست. مدیران باشگاه مذاکرات ابتدایی با چند بازیکن ایرانی و خارجی داشته‌اند ولی خب برای قطعی‌کردنِ این توافق‌ها باید ابتدا سرمربی جدید تأییدشان کند. استقلال که مدافع عنوان قهرمانی جام حذفی است، هشتم مرداد در نقش‌جهان اصفهان مقابل تراکتور، قهرمان فصل قبل لیگ برتر، برای سوپرجام بازی دارد و بعدش هم از ۱۴ مرداد رسماً وارد مسابقات لیگ خواهد شد.

رتبه تیم بازی تفاضل امتیاز
۱ تراکتور ۳۰ ۳۸ ۶۸
۲ سپاهان ۳۰ ۲۷ ۶۰
۳ پرسپولیس ۳۰ ۲۲ ۶۰
۴ فولاد ۳۰ ۶ ۵۳
۵ گل‌گهر ۳۰ ۷ ۴۷
۶ ذوب‌آهن ۳۰ ۴ ۴۲
۷ ملوان ۳۰ ۰ ۳۹
۸ آلومینیوم ۳۰ ۳۵
۹ استقلال ۳۰ ۳۴
۱۰ چادرملو ۳۰ ۳۴
۱۱ خیبرخرم‌آباد ۳۰ ۳۳
۱۲ استقلال‌خوزستان ۳۰ -۱۱ ۳۱
۱۳ شمس‌آذر ۳۰ -۱۸ ۲۹
۱۴ مس‌رفسنجان ۳۰ -۱۴ ۲۸
۱۵ نساجی ۳۰ -۱۳ ۲۳
۱۶ هوادار ۳۰ -۳۱ ۲۲
Pos Team Played GD Points
1 Liverpool 38 45 84
2 Arsenal 38 35 74
3 Manchester City 38 28 71
4 Chelsea 38 21 69
5 Newcastle 38 21 66
6 Aston Villa 38 7 66
7 Nottingham Forest 38 12 65
8 Brighton 38 7 61
9 Bournemouth 38 12 56
10 Brentford 38 9 56
11 Fulham 38 0 54
12 Crystal Palace 38 0 53
13 Everton 38 -2 48
14 West Ham 38 -16 43
15 Manchester United 38 -10 42
16 Wolves 38 -15 42
17 Tottenham 38 -1 38
18 Leicester 38 -47 25
19 Ipswich 38 -46 22
20 Southampton 38 -60 12