مدافع انگلیسی تیم فوتبال منچستریونایتد دچار مصدومیتی جدید شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، لوک شاو که در اوایل ماه دسامبر ۲۰۲۴ دچار مصدومیت عضلانی شد و حالا بیش از دو ماه می‌شود که از ترکیب منچستریونایتد دور است، در فرایند ریکاوری خود و در تمرینات انفرادی دچار مصدومیتی جدید شد که دست کم او را برای ۴ هفته دیگر به دور از مستطیل سبز نگه خواهد داشت.

لوک شاو که از منچستریونایتد ۲۰۰ هزار پوند در هفته دستمزد دریافت می‌کند، یکی از بهترین مدافعان چپ در لیگ برتر انگلیس به شمار می‌رود اما مصدومیت‌های زیاد او سبب شده تا کادرفنی منچستریونایتد نتواند روی او حساب باز کند.

نصیر مزراوی مراکشی و دیوگو دالوی پرتغالی که پست تخصصی‌شان دفاع راست است، قابلیت بازی در پست دفاع چپ را دارند و گزینه‌ای به این منظور هستند اما به نظر می‌رسد روبن آموریم در نظر دارد از پاتریک دورگو در این پست استفاده کند، بازیکنی که او را در پنجره زمستانی اخیر به خدمت گرفت.

منچستریونایتد اخیراً هم لیساندرو مارتینس مدافع میانی آرژانتینی‌اش را از دست داد که به دلیل مصدومیت از ناحیه رباط صلیبی بازی‌های باقیمانده فصل را از دست می‌دهد.

لوک شاو ۲۹ ساله ساله که قرارداد فعلی‌اش با منچستریونایتد تا سال ۲۰۲۷ اعتبار دارد، این فصل به دلیل مصدومیت‌هایی که داشته، تنها در سه بازی برای این تیم به میدان رفته است.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.