سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون فوتبال با بیان اینکه یک جریان هر روز تلاش می‌کند اتفاقات خوبی رخ ندهد، گفت: اهرم‌های بیرونی عامل عدم موفقیت تبلیغات محیطی فوتبال بود.

به گزارش خبرنگار مهر، امیر عابدینی درباره گزارش جنجالی بلیت فروشی لیگ برتر فوتبال ایران و سهم زیاد شرکت بلیت فروش، گفت: مردم ما یک مقدار بر اساس اینکه بی اعتمادی در جامعه رشد کرده است، عادت کرده اند هر حرف و حدیثی را بپذیرند و بگویند پشت پرده و زیر میز اتفاق دیگری رقم خورده است.

وی افزود: هرچند در حیطه وظایف من نبود ولی این قرارداد را بررسی کردم. این قرارداد دو، سه سال پیش منعقد شده بود و تاییده مقامات ذیربط گرفته شده بود. اینکه چرا مدت زمان این قرارداد ۱۰ ساله است، یک سئوال پیش می آید و آن اینکه کسی که ۳۵ درصد از قرارداد را می برد، همه آنرا را در جیب خودش می گذارد؟ من بررسی کردم و دیدم اینطور نیست.

سرپرست کمیته اقتصادی و بازاریابی فدراسیون فوتبال یادآور شد: اگر باور داشته باشیم سال گذشته ۵۸۲ هزار بلیت فروخته شده است، در مجموع می شود چیزی در حدود ۶ میلیارد تومان. کسر مالیات هم حداقل ۲۵ درصد خواهد بود. در اینصورت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان عواید دارد. باور ساده ای است که یک نفر ۵ میلیارد تومان سرمایه گذاری کرده و تمام دردسرها را قبول کرده تا رقمی را برداشت کند که ۸۰ درصد آن متعلق به باشگاه ها است. اگر یک نفر ۵ میلیارد را در حساب بانکی بگذارد، ۱ میلیارد سود می گیرد.

عابدینی تصریح کرد: وقتی بخش خصوصی را وارد کار می کنیم اینطور نیست که بیاید و پولی نبرد. ما این بودجه را نداشتیم و بخش خصوصی وارد شدند. بهرحال اگر این شرکت عملکرد مثبت نداشته باشد، زیادی پول بردارد و یا اصلاح ساختار نکرده باشد، قراردادش را کنسل می کنیم.

وی در پاسخ به این سئوال که به نظر می رسد درگیری بین اپراتورها در فوتبال باعث ایجاد این حواشی شده است، گفت: یک جریانی کنار فوتبال به دنبال این است تمامیت اقتصاد فوتبال را در آغوش بکشد و آنرا برای خودش کند. این جریان هر روز تلاش می کند اتفاقات خوبی رخ ندهد. اگر یک شرکت در قالب مزایده تبلیغات محیطی فوتبال ایران را گرفت و موفق نشد، دلایلش اهرم های بیرونی بود نه درون سیستم. همیشه رقابت هست ولی اینجا رقابت تخریبی است.

عضو هیات رئیسه سازمان لیگ برتر با بیان اینکه باشگاه های ما یاد گرفته اند رقابت کنند ولی وقتی تخریب می شود، همه دستشان را بالا می برند و پدافندی برای واکنش ندارند، اظهار کرد:هنوز اطلاعات پخته نشده و ریز و درشت قرارداد را ندیده اند ولی سریع آنرا رسانه ای می کنند. آثار این اطلاعات این است که نهادهای نظارتی می ریزند تا این مسائل را بررسی کنند و کار با وقفه مواجه می شود. شما نگاه کنید ۱۴ سال طول می کشد که سران فیفا را به خاطر فسادشان می زنند ولی کل فوتبال را نمی خوابانند و رقابتهای جام جهانی، جام باشگاه های جهان و سایر بازی ها سر جایش برگزار می شود.

عابدینی درباره اینکه آخر ماجرا چه خواهد شد، به رادیو جوان گفت: یک قراردادی را در مصوبه هیات رئیسه فدراسیون فوتبال داشتیم که با شرکتهایی قرارداد ببندیم که بنیانهای آنها به نهادهای دولتی متصل است که می توانند بضاعت حمایتی داشته باشد. در این بین یک شرکت که این شرایط را داشت، داوطلب شد و داخل گود آمد. طبیعی است وقتی قیمت مناسب باشد، ما هم قرارداد ببندیم. این شرکت بعد از عقد قرارداد گفت برای درآمدزایی سایر باشگاه ها سامانه دیگری را طراحی می کنم و این سامانه مقرر شد برای سایر باشگاه ها کار کند.

وی با بیان اینکه این سامانه شامل ۱۸ تیم لیگ دسته اولی هم می شود، تاکید کرد: وقتی این کار شروع شد، سه باشگاه محترم (پرسپولیس، استقلال و تراکتورسازی) اعتراض کردند و گفتند سامانه ما زیر سئوال می رود؛ در صورتی که سامانه آنها یکسال از عمرش گذشته بود و مشکلی پیش نیامده بود. به هر حال این اتفاق بیرون از سیستم فوتبال به گونه دیگری شکل گرفت. صورتجلسات مختلفی برای برون رفت امضا شد ولی داستان دیگری رخ داد.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.