رئیس کمیته پیشکسوتان فدراسیون وزنه‌برداری معتقد است پیشکسوتان شناسنامه وزنه برداری و ورزش هستند اما سال‌ها بود که در این رشته به آن‌ها بها داده نمی‌شد.

سرپرست تیم وزنه برداری پیشکسوتان در خصوص اینکه پیشکسوتان می‌توانند جوان‌ترها را بیشتر ترغیب کنند تا به سمت رشته وزنه برداری بیایند تاکید کرد: پیشکسوتان می‌توانند تجربیات خود را در اختیار نسل جوان بگذارند و در شهرهای خودشان به پرورش استعدادها بپردازند وبا آغاز دوباره وزنه زدن این مو سفیدها، جوان ترها نیز با دیدن این عملکرد هر چه بیشتر ترغیب شده و به وزنه برداری روی می آوردند.

شیخ الاسلامی ادامه داد: اصلی ترین کار کمیته پیشکسوتان فدراسیون وزنه برداری رسیدگی به اوضاع نا بسامان وزنه برداران سالخورده است که در دوره گذشته فدراسیون وزنه برداری هیچ اهمیتی به این نسل داده نمی شد و پیشکسوت به گوشه‌گیری پناه می برد ولی حالا و در دوره جدید با اعتقاد به تشکیل کمیته پیشکسوتان و دیده شدن دوباره این رده سنی در برنامه روتین فدراسیون انگیزه به اهالی وزنه برداری به خصوص پیشکسوتان بازگشته است.

شیخ الاسلامی در خصوص عدم اعزام تیم وزنه برداری پیشکسوتان به بازی های المپیک پیشکسوتان ۲۰۱۳ گفت: ۲ سال قبل تیم پیشکسوتان وزنه برداری را برای بازی های المپیک پیشکسوتان آماده کردیم، تمام مراحل ابتدایی حضور این تیم را برای اعزام به بازی های المپیک پیشکسوتان در سال ۲۰۱۳ ایتالیا را انجام داده بودیم ولی رضازاده رییس سابق فدراسیون به محض زمان سفر این تیم به ایتالیا مانع اعزام شد تا نفرات حاضر در تیم وزنه برداری پیشکسوتان که قرار بود با هزینه شخصی خود به مسابقات اعزام شوند ۱۵۰ میلیون تومان متضرر شوند!

وی در خصوص تمرینات و اردوی آماده سازی تیم وزنه برداری پیشکسوتان برای حضور در مسابقات جهانی فنلاند، یادآور شد: تیم وزنه‌برداری پیشکسوتان از ۱۸ وزنه بردار تشکیل شده که عباس شاکری از البرز کم سن وسال ترین و اسماعیل قدمگاهی از اراک با ۸۳ سال سن، مسن ترین ملی پوش است. برای تمرینات تیم نیز دو مرحله اردو را قبل از سفر به رقابت های جهانی فنلاند در چالوس و ایلام تدارک دیدیم اولین مرحله از ابتدای مرداد به مدت ۱۰ روز و دومین مرحله نیز ۱۰ روز مانده به اعزام انجام می شود.

← لطفاً ثبت‌نام کنید یا واردشوید و نظر خود را اضافه کنید.